Erdoğan'dan sonra bir Sarraf açıklaması da Bozdağ'dan

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD'de tutuklanan Türkiye'deki yolsuzluk skandalının kilit ismi Rıza Sarraf ile ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, "Soruşturmayı yapan ABD yargısının Türkiye'den bir talebi yok" dedi.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 12:00
Abone Ol google-news

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD'de tutuklanan Rıza Sarraf hakkında açıklama yaptı. Bozdağ, "Soruşturmayı yapan ABD yargısının Türkiye'den bir talebi yok ama Türkiye'deki paralel alçaklar ve alçakları sevenler Türkiye'ye bir operasyon iftirası uyduruyorlar" dedi.

"KONSOLOSLARIN BÖYLE BİR DESTEĞE GİTMESİ MANİDARDIR"

Can Dündar ve Erdem Gül'ün duruşmasına katılan konsoloslarla ilgili olarak Bakan Bozdağ, "Herkes görevinin sınırını bilecek, haddini ve hududunu bilecek ve vazifesini yapacak. Bu bireysel değil toplu hareket.. Birden fazla ülkenin konsolosunun böyle bir desteğe gitmesi manidardır. Umarız bundan sonra böyle bir şeyde bulunmazlar. Bulundukları takdirde Türkiye'nin tavrı farklı olur. Konsolosların görev ve yetki alanı konsolosluk binalarının üzerine konulan mülkiyet toprak parçası ile sınırlıdır. Onun dışındaki bir alanda yetki ve görevi yoktur" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler