Erkekler iç çamaşırı mağazalarına ne zaman uğruyor?

Erkeklerin, yalnızca hoşlandıkları kişiyi baştan çıkarma beklentisi içinde oldukları zaman kendilerine iç çamaşırı satın aldıkları bildirildi.

Yayınlanma: 10.11.2009 - 14:05
Abone Ol google-news

İngiliz perakende mağzalar zinciri Debenhams'ın yaptığı tüketici eğilimleri araştırması, erkeklerin, ortalama 19 yaşına kadar iç çamaşır satın almayı genellikle annelerine bıraktığı, kadınların ise kendi iç çamaşırlarını satın almaya 13 yaş civarında başladığını ortaya koydu.

Anket, erkeklerin 19 ila 23 yaşlarında kendi iç çamaşırlarını satın alma eğilimi içine girdiklerini, yeni bir iç çamaşırı giymenin, hoşlandıkları kişiyi baştan çıkarmanın önemli bir önkoşulu olduğu inancıyla yılda 31 çifte kadar iç çamaşırı satın aldıklarını gösterdi.

Erkeklerin iç çamaşırlarını kendileri alma eğiliminin, 23 ila 33 yaşları arasında dibe vurduğu, çünkü erkeklerin çoğunun, eğer hala çapkınlık yapmıyorlarsa, bu dönemde istikrarlı ilişkiler yaşadıklarından iç çamaşırı alışverişini eşlerine bıraktıkları belirtildi.

Anket ayrıca, bazı erkeklerin ilişkilerinde ayrılıklar yaşadıkları ve yeni eşler aradıkları 38 ila 40 yaşlarında iç çamaşırı satın alma eğiliminin yeniden yükseldiğini ortaya koydu.

Erkeklerde bu eğilimin, yine çoğunlukla istikrarlı bir ilişki içinde oldukları 44 yaşında dibe vurduğu, 44 yaşından sonra da çoğu erkeğin, iç çamaşırcılara uğramadığı, bu konudaki tüm sorumluluğu eşlerine bıraktıkları bildirildi.

Debenhams Erkek Aksesuarları Satın Alma biriminin başkanı Rob Faucherand, bir erkeğin, yılda 31 çiftten fazla iç çamaşırı satın almasının, hala hayatındaki kişiyi umutsuzca etkilemeye çalıştığı ya da bu kişinin erkeğin hayatındaki tek kişi olmadığı anlamına gelebileceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler