Ersöz anjiyo oldu

Ergenekon soruşturması kapsamında İstanbul Metris cezaevinde tutuklu bulunan ve önceki gün kalp rahatsızlığı geçiren emekli Tuğgeneral Levent Ersöz dün yoğun bakıma alınmıştı. Ersöz'ün avukatı Gülten Güven bugün müvekkiline anjiyo yapıldığını bildirdi.

Yayınlanma: 19.01.2009 - 16:44
Abone Ol google-news

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e anjiyo yapıldı. Ersöz'ün avukatı Gülten Güven, müvekkilinin, halen tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anjiyo olduğunu belirtti.


Güven: Ameliyat olması gerek

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün avukatı Gülten Güven, müvekkilinin öncelikle prostat ameliyatı olması gerektiğini bildirdi.

Güven, müvekkilinin sağlık durumuna ilişkin, Ersöz'ün halen Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu söyledi.

Müvekkilinin gözaltına alınmadan önce prostat rahatsızlığı nedeniyle bazı tahliller yaptırdığını, bu tahlillerde prostat kanseri riskinin bulunduğunun belirtildiğini anlatan Güven, Ersöz'ün Ankara'da gittiği sağlık kuruluşlarından bu raporları almaya çalıştığını anlattı.

Çabuk yayılan prostat kanseri nedeniyle öncelikle müvekkilinin sağlık durumunu düşündüklerini belirten Güven, şunları kaydetti: ''Soruşturma ve davayı unuttuk. Kanser riski bulunan müvekkilimin öncelikle prostat ameliyatı olması gerekir. Ankara'da yaptırdığı tahlilleri alarak, ürologlara göstererek, müvekkilimin kansere yakalanmadan sağlığına kavuşması için gerekli işlemleri yapacağız. Müvekkilim, ileri sürüldüğü gibi kalp krizi geçirerek, hastaneye kaldırılmadı. Kalp rahatsızlığı var, ama ondan da önemlisi, prostat kanseri riski''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler