Eski İSKİ binasında yangın

Aksaray'da bulunan ve kısa bir süre önce yıkım için boşaltılan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü binasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Yayınlanma: 31.10.2015 - 09:42
Abone Ol google-news

Alevler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Olay, bir süre önce otopark ve meydan yapılmak üzere boşaltılıp yıkımına başlanan Aksaray'daki İSKİ binasında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle İSKİ binasının çatı katında başlayan yangında, alevler kısa sürede en üstteki iki katı kapladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Fatih, Beyoğlu ve Şişli İtfaiye ekipleri binanın farklı cephelerinden yangına müdahale etti.

İçinde kimsenin bulunmadığı binada herhangi bir can kaybı yaşanmazken, polis ekipleri olay yerinde şerit çekerek önlem aldı. Sağlık görevlileri de herhangi bir olumsuz duruma karşı hazır bekletildi.

MERAKLI VATANDAŞLAR BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİ

Bu arada, çevredeki meraklı vatandaşlar da yangını izlerken bir yandan da cep telefonlarıyla çekim yaptı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler