Ev yakmaya giden kadınları jandarma zor engelledi
ŞANLIURFA'da, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada öldürülen Mehmet Alpak'ın yakınları, hasımlarına ait 2 ev ile 1 depoyu yaktı. Bu olayın ardından bu kez bir grup kadın ellerinde benzin bulunan şişe ve çakmak ile hasımlarına ait farklı evleri yakmaya giderken jandarma tarafından güçlükle engellendi.
Geçen cumartesi günü Uğurlu Mahallesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan tartışmada, 50 yaşındaki Mehmet Alpak öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından yaşamını yitiren Alpak toprağa verilirken, hasımları Altun ailesi fertleri ise mahalledeki evlerini terk etti. Bu Sabah kimliği belirsiz kişiler Altun ailesi fertlerine ait 2 ev ile 1 depoyu camlarını kırdıktan sonra ateşe verdi. Çıkan yangın, mahallede önlem amaçlı bekletilen Jandarmaların fark ederek çağırdığı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
BİBER GAZIYLA ENGELLEDİLER
İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangının ardından mahalledeki taziye evinde oturan yaklaşık 20 kadın, ellerinde içerisinde benzin olan şişeler ile yürürken fark edildi. Jandarmalar, husumetli oldukları ailelere ait evleri yakmaya gittikleri saptanan kadınları engellemeye çalıştı. Jandarma uyarısına rağmen geri dönmeyen ve kendilerine karşı koyan kadınlar biber gazıyla müdahale ederek uzaklaştırdı.
Gerginliğin devam ettiği mahalleye jandarma takviyesi yapılırken, Altun ailesi fertlerine ait evlerin çevresindeki önlemler de artırıldı.
Video Haberler
-
Atatürk Havalimanı’yla ilgili yeni gelişme
-
Baltayla ATM'lere saldıran şüpheli alkollü
-
Motosiklet, yayaya çarptı: 2 ölü
-
Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu
-
Kırıkkale'de feci kaza: Baba öldü, oğlu yaralandı
-
Bursa'da silahlı saldırı: Kasap işletmecisi vuruldu
-
Şoke eden görüntü: Kucağında bebek taşıdı
-
4 kişinin yaralandığı 'fırıncı' kavgasında 5 gözaltı
-
Erdoğan: Belgelerin yansıtılmasını istedi
-
Emniyet'te canlı bomba olayında ayrıntılar belli oldu
En Çok Okunan Haberler
-
Eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
-
Alkol ve sigara zammı nasıl yansıyacak?
-
Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu
-
AFAD duyurdu: İzmir'de deprem!
-
AKP'nin 'döviz' planı ortaya çıktı
-
Kuntz'tan flaş itiraf!
-
Kılıçdaroğlu bu sefer isim vererek sordu
-
Üniversite şenliğinde ÖSO standı!
-
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde kanlı çatışma
-
AKP'li Tevfik Göksu için harekete geçildi