Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 23.12.2012 - 20:59
Abone Ol google-news

Terim, Sarı – Kırmızılı ekibin Trabzonspor karşısındaki futbolundan, takımının ligin ilk yarısındaki performansına, Avrupa’daki ilerleyişten transfer konusuna kadar pek çok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İşte Fatih Terim’in sözleri:

* Trabzonspor maçının ilk yarısında daha iyi oynadığımızı söyleyebiliriz. İkinci yarı pek beklediğim gibi değildi açıkçası, şaşırttılar beni oyuncularım. İkinci yarıda pozisyon bulmamıza rağmen iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Trabzonspor deplasmanı her zaman zordur zaten. Onlar da kazanmak ve kaybetmemek için direnç gösterdi. Her şeye rağmen lider olarak ilk yarıyı bitirdiğimiz için, en azından şu an için, Şmpiyonlar Ligi’nde de bir üst turda olduğumuz için memnunuz tabii ki takımımızdan.

* Sonuç ne olursa olsun devre arasına mutlu girdik. İkinci yarıda daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Geçen sezon her maç üzerine koyarak iyi oynadığımız için herkes bizden geçtiğimiz sezonun performansını bekliyor. Biz daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var, puan kayıplarımız bize yakışmadı kanaatindeyim. Galatasaray daha iyi olmalı, daha iyi mücadele etmeli ama istekli oluşumuz tek artı yönümüz diyebilirim. Puan olarak belki düşük bir konumdayız ama ilk defa bu takım Şampiyonlar Ligi ile ligi birlikte götürüyor. Bu yüzden sıkıntılarımız olabilir diye düşünüyorum hep. Hem konsantrasyon hem de fiziki olarak iki tarafa tam anlamıyla yetişememek de sorunumuz olabilir. Ne olursa olsun Galatasaray bu kadar çok puan kaybetmemeliydi. İkinci yarıda daha da iyi olacağız diye düşünüyorum.

* Galatasaray eğer kendine uygun, katkı sağlayacak, olması gereken bir oyuncu bulursa bunu transfer etmek için uğraşacaktır. Başkanımızla bir araya gelip listemizi ya da çeşitli görüşmeleri yapma fırsatı bulamadık. Sorun değil, bundan sonra bunu yapmak için fırsatımız olacak. Şu çok önemli; transfer yaparken makul ölçülerde bir şeyler yapmak istiyoruz. Yoksa bize yararı değil zararı olur. (Cumhuriyetspor)
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler