Fenerbahçe Karabükspor hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma: 16.05.2013 - 18:45
Abone Ol google-news

Galatasaray derbisinin ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın 3 gün izin verdiği futbolcular, Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek, 18 Mayıs Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile yapacakları maç için antrenmana çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, saha içinde toplantı yaptığı futbolcularına, lig mücadelesinin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yapacakları final maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Kocaman'ın toplantıda, "Hem sezon boyunca hem de derbi maçta gösterdiğiniz performans nedeniyle 3 günlük izni hak ettiniz. Yoğun maç temposu nedeniyle zaman ayıramadığınız ailenizle iyi vakit geçirdiğinizi ve dinlendiğinizi düşünüyorum. Önümüzde iki maç var. Ligde Kardemir Karabükspor ve kupada Trabzonspor ile oynayacağımız maçla sezonu tamamlayacağız. İki maçtan da galibiyetle ayrılmak hedefimiz" şeklinde ifadeler kullandığı bildirildi.

Sarı-lacivertli takım, koşularla başladığı antrenmanda pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı.

Meireles ve Egemen katılmadı

Sarı-lacivertli ekibin antrenmanına arka adalesinde ağrı olan Meireles ile kasığında sertleşme bulunan Egemen Korkmaz katılmadı.

Meireles'in özel program dahilinde salonda çalıştığı, Egemen'in de tedavi edildiği belirtildi. Tedavileri süren Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal de antrenmanda yer almadı. Antrenmanın büyük bölümünde takımla çalışan Kuyt, çift kale maça katılmadı.

Minik taraftarlar antrenmanda

Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Heyeti ve futbolcular, antrenman öncesinde minik taraftarlarla bir araya geldi.

Aileleriyle birlikte tesislere gelen minik taraftarlar, saha içinde futbolcularla buluştu. Futbolculara büyük ilgi gösteren minikler, yanlarına gelen oyuncuların etrafını sarıp, imza aldı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman da minik taraftarların ilgi odağı oldu.

Karabük yolculuğu yarın

Sarı-lacivertli takım Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç için yarın karayoluyla Karabük'e gidecek.

Hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlaycak takım, öğle saatlerinde otobüsle Karabük'e hareket edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon