Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama

Fenerbahçe Kulübü'nün önde gelen isimlerinden Hulusi Belgü, Işık Eyigüngör, Taner Güven ve Orhan Demirel, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleriyle dün yaptıkları toplantıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yayınlanma: 05.10.2011 - 12:49
Abone Ol google-news

Konuyla ilgili yapılan azılı açıklamada:

''04.10.2011 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile yapılan toplantı ile ilgili çeşitli gazetelerde konuyla ilgili çıkan haberler sonrasında kamuoyunu bilgilendirmek isteriz'' denilen açıklamada, Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım dışında tüm yönetim kurulu üyelerinin, katıldığı toplantının samimiyet içerisinde geçtiği bildirildi.
Toplantının başında Nihat Özdemir'in, Hulusi Belgü'nün olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmayı özetleyerek, konuşmanın oldukça yapıcı olduğunu belirttiği ve yazıda bahsi geçen hususlar hakkında önerilerini sorduğu kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

''Kendilerine Kenan Evren Lisesi'nde bir alışveriş merkezi yapılması durumunda kulübün herhangi bir kaynak ayırmadan projelendirilmesinin, inşaatının yapılmasının ve kiralanmasının yapılarak kulübe sürekli gelir sağlayacak bir hale getirilmesi önerilmiştir. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ise lisenin devri için bugüne kadar 2 okulun inşaatının yapılıp Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edildiğini ancak 3. okulun yerinin yeni teslim alındığını, dolayısıyla Kenan Evren Lisesi'nin 2012 Eylül tarihinde tam manasıyla kulübe devredileceğini belirterek, konu bu aşamaya geldiğinde durumu değerlendireceklerini söylemişlerdir.''

Yapılan görüşmede ayrıca yüzme, boks ve kürek şubeleri ile ilgili kulübe destek olmak istendiğinin belirtildiği vurgulanarak, ''Yönetim kurulu bu konuya sıcak baktığını ancak daha önce uygulanan Acıbadem modeli ile mi yoksa başka bir sistemle mi yapılacağını kendi aralarında konuşarak, karara varacaklarını ancak her halükarda bir ortak noktanın bulunacağını belirtmişlerdir'' denildi.

Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nın Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları ile yapılacak işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilen açıklama, şöyle devam etti:

''Toplantının sonunda, mümkün olduğu takdirde 2-3 locanın, 5 ile 10 yıl arasında parasının peşin ödenmesi karşılığında tarafımızdan satın alınabileceği yönetim kuruluna aktarılmıştır. Ancak kendileri ileriye dönük herhangi bir satış yapmanın kulübün geleceğini olumsuz etkileyeceğini ve loca satışları ile ilgili herhangi bir problemleri olmadığını söyleyerek bu konunun mümkün olmadığını belirtmişlerdir. Yaklaşık bir saat süren toplantı durumun taraflarca değerlendirilmesi için karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdirilmiştir. Bundan sonrasında her zaman belirtiğimiz üzere Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ihtiyacı olduğu her konuda yanında olacağımızı kamuoyuna duyururuz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler