Formula 1’de Ferrari, güncellemeleri durduğunu açıkladı

Ferrari mühendisi Laurent Mekies, bu sezon için tüm güncellemeleri tamamladıklarını ve 2022’ye kadar araçlara ekleme yapmayacaklarını açıkladı.

Yayınlanma: 19.06.2021 - 09:38
Formula 1’de Ferrari, güncellemeleri durduğunu açıkladı
Abone Ol google-news

Laurent Mekies, Carlos Sainz ve Charles Leclerc’in bu yıl kullandıkları araçlarda yapacakları tüm güncellemelerin tamamlandığını söyledi. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Fransa Grand Prix öncesinde aracın mevcut eksikliklerini ve zayıf noktalarını bu yıl düzeltemeyeceklerini belirten Mekies, “Bu seneki araçları geliştirme açısından kararlarımızı çoktan verdik. Her şey 2022 için olacak ve bu zayıflıkları iyileştirmek için bu yıl yeni güncelleme yapmayacağız.” dedi.

“YENİ BİR MEYDAN OKUMA”

Mekies ayrıca, “Araçla ilgili konularda onları daha iyi anlayarak çalışabilirseniz ya da onları iyi anlayabilirseniz, uygulayabileceğiniz çözümlere kapı açabilirsiniz. Bu yüzden aracın genel durumu önceki yarışlara göre aynı olsa da yavaş virajlarda iyi olduğumuz pistlerden sonra buraya gelmek yeni bir meydan okuma. Bu hafta sonu bir şekilde savaşmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler