FSM Köprüsü'nde aynı anda iki intihar girişimi...Trafik felç oldu
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çift yönde yaşanan iki ayrı intihar girişimi trafiği felç etti. İhbar üzerine köprüye çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte trafikte yoğunluk yaşandı.

Saat 00.20’te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Anadolu’dan Avrupa Yakasına geçmekte olan bir otomobil sürücüsü yolun ortasında aracını park ederek intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polisler arabanın etrafına şerit çekti.
İkinci intihar girişimi ise yaklaşık 10 dakika sonra bu kez Avrupa Yakasından Anadolu Yakası’na geçişte yaşandı. Polisler köprünün korkuluklarına gelip kendini aşağıya bırakmakla tehdit eden kişiyi ikna etmek için uzun uğraş verdi. Öte yandan deniz polisi de köprü altında tedbir amaçlı devriye attı.
4 SAATTE İKNA EDİLDİLER
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki intihara teşebbüs eden iki kişi yaklaşık dört saat süren çabaların ardından, eylemlerinden vazgeçirildi. İntihar girişimleri nedeniyle Anadolu’dan Avrupa yakasına geçişte aşırı trafik yoğunluğu yaşanırken, Avrupa’danYakasından Anadolu Yakası yönündeki intihar girişimi trafiği etkilemedi. İntihar teşebbüsünde bulunan iki kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Erdoğan sürece mesafeli mi?
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e soruşturma!
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu