Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın Steaua Bükreş ile transferi konusunda anlaşmaya vardığı Olimpiu Morutan, İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın transferi için anlaşmaya vardığı Rumen orta saha Olimpiu Morutan, sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak.
Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada, "Morutan, bugün sağlık kontrolleri için İstanbul'a gidecek. Artık Galatasaray'ın futbolcusu" ifadelerini kullanmıştı.
GALATASARAY'A 15. RUMEN
22 yaşındaki oyuncu Galatasaray tarihinin 15. Rumen futbolcusu olacak. Sarı- kırmızılı ekipte daha önce; Gheorge Hagi, Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionut Lutu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Gabriel Tamas, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici ve Florin Andone forma giymişti.
9. TRANSFER OLACAK
Transfer döneminde Galatasaray şu ana kadar Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu, Barış Yılmaz, Sacha Boey, Patrick Van Aanholt, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferlerini açıkladı.
Morutan'ın resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından sarı-kırmızılı takım bu sezonki 9 transferini yapacak.

Spor Haberleri
-
Süper Lig'de ayrılık resmen açıklandı!
-
Bilet fiyatını 5 TL yaptı: Taraftarlara çağrıda bulundu!
-
Zeynep Sönmez'den üzen haber!
-
LeBron James'ten NBA tarihine geçen başarı!
-
Fenerbahçe'de transfer harekatı!
-
Liverpool, PSG deplasmanında
-
Benfica'nın konuğu Barcelona
-
Bayern Münih'in konuğu Bayer Leverkusen
-
Inter, Feyenoord deplasmanında
-
Bugün hangi maçlar var, saat kaçta?
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı