Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, manşetine Tokat'taki 7 askerin şehit olduğu saldırıyı PKK'nin üstlenmesini taşırken Hürriyet de 'Deprem gibi yanıt veririz' haberinde Başbakan Erdoğan'ın İsrail'in Türkiye'nin hava sahasını ihlal ettiği söylentilerini yalanmasına yer verdi.

Yayınlanma: 11.12.2009 - 07:39
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Bütün komplo teorileri çöktü’


Tokat’ta 7 askerin şehit olduğu saldırıyı PKK’nin üstlenmesi, saldırının ardından “karanlık güçlere” işaret eden hükümet yetkililerine tepkiyi alevlendirdi. CHP lideri Baykal, “Hükümetin PKK’yi korumak istediğini görmek acı veriyor. Komplo teorisi üretmek hükümete yakışmıyor” diye konuştu.


HÜRRİYET

Deprem gibi yanıt veririz


Başbakan Tayyip Erdoğan, İsrail'in Türkiye'nin hava sahasını ihlal ettiği söylentilerini yalanladı, "Hiç ihlal olmadı. Böyle bir şey olursa sonuçları çok ciddi olur. Depreme benzer gibi bir yanıt alır" dedi.


MİLLİYET

Liderler toplansın


Tansiyonu düşürmek için liderlerin bir araya gelmesini isteyen Gül bir de sert uyarı yaptı: Herkesin ağzından çıkanı kulağı duysun".


VATAN

Alçaklar üstlendi


Tokat Reşadiye'de 7 askerimizin şehit olduğu hain pusunun ardından 'açılıma karşı derin komplo' değil, PKK'nın eli kanlı katilleri çıktı.


RADİKAL

PKK savaşa geri döndü


Bir süre önce 'eylemsizlik süreci' adıyla ateşkes ilan etmiş olan PKK, Tokat'taki saldırıyı üstlendi. Örgütün silahlı kanadının açıklamasında 'yeni eylemler yapılacağı' ima ediliyor.


AKŞAM

Taş atana el koyarım


Adana Valisi İlhan Atış, taş atan çocuklar için tartışma yaratacak bir tedbir hazırlığında: Gerekirse onları ailelerinden alıp devlet yurduna yerleştiririz.


SÖZCÜ

Tayyip'in villasının önüne helikopter pisti yapılıyor


Başbakan Erdoğan, şehirlerarası ulaşımda kullandığı helikopteri artık şehir içinde de kullanacak. Bunun için İstanbul'da ilk adım atıldı.


HABER TÜRK

Yeraltında facia


Bursa'daki özel bir kömür ocağında grizu patlaması oldu; 19 maden işçisi yerin 220 metre altında can verdi.


SABAH

PKK üstlendi


Tokat'ta 7 askerin pusu kurularak şehit edildiği hain saldırıyı PKK sahiplendi. Açıklama PKK'ya yakın ajanstan duyuruldu.


POSTA

Ayrılan kadına ölüm

İzmit'te 3 gün arayla bir kadın daha terk ettiği kocasının kurbanı oldu. Ümit Güneri baba evine giden ve boşanma davası açan karısını geri dönmeye ikna edemeyince dehşet saçtı. Öfkeli koca, "Seni başkasına yar etmem" dedikten sonra karısını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.


BİR GÜN

PKK, Tokat'taki saldırıyı üstlendi!


HPG, 1'i uzman çavuş 7 askerin öldüğü, 3 askerin de yaralandığı eylemi dün üstlendi. HPG eylemi 'yerel birimin kendi inisiyatifi ile' yaptığı açıkladı. DTP ise yaşam hakkı kutsal, kaygılıyız' dedi.


TERCÜMAN

Doğru söze büyük öfke


Çağlayan'ın, Avrupa'dan toplu taşım araçları alınmasını eleştiren sözleri Topbaş'ı kızdırdı.


YENİ ŞAFAK

Herkes tartıp konuşmalı


Türkiye'yi yasa boğan Tokat'taki hain saldırının mutlaka aydınlatılacağını belirten Gül, iktidar ve muhalefete 'ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun' çağrısı yaptı. Cumhurbaşkanı Gül, liderlerle Köşk'te yuvarlak masa toplantısı yapacağını söyledi.


ZAMAN

Bizi tahrik etmek istiyorlar


Şehit aileleri, Reşadiye'deki hain saldırının ardından harekete geçen provokatörlere fırsat vermedi. Şehit Cengiz Sarıbaş'ın annesi Gülyaz Hanım, oğlunun cenaze töreninde tanımadığı insanların pankart açıp slogan attığını söyledi. Yanlarına kadar sokulan bazı kişilerin ise ortalığı karıştırmak için kendilerine provokatif telkinlerde bulunduğuna dikkat çekti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler