Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi '2 ayda 34 şehit' manşetiyle son günlerde artan terör olaylarına dikkat çekerken, Sözcü 'Molla için savaşa hazır mısın Tayyip!" başlığını kullandı.

Yayınlanma: 15.06.2010 - 06:10
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

2 ayda 34 şehit


Hakkâri’de 1 er daha şehit Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinin Aktütün bölgesinde operasyonları sürdüren güvenlik güçlerine teröristler tarafından ateş açıldı. Piyade er Mehmet Ali Birlik şehit olurken 4 asker yaralandı. Karanlıktan yararlanan teröristler Irak’ın kuzeyine kaçtı. Şehit erin Aydın’ın Karacahayıt köyünde yaşayan ailesi acı haberle sarsıldı. Şırnak’taki çatışmada 3 asker, Siirt’teki mayın tuzağında 1’i asker 2 kişi yaralandı.



HÜRRİYET

Antalya'ya gidiş ne zaman


7 Mayıs sabahına Türkiye, "Deniz Baykal kasedi" ile "Günaydın" dedi. Kurultaya 15 gün kala olaylar başları döndürecek süratte gelişti. Umulmadık bir zamanda Deniz Baykal koltuğunu Kemal Kılıçdaroğlu'na bıraktı.


MİLLİYET

Ergenekon'da özel ekip krizi


İstanbul Emniyeti son dalgadaki gözaltı ve arama işlemlerine katılması için Ankara'ya 10 kişilik özel ekip gönderdi. Ancak Ankara Emniyeti bu ekipleri anında geri çevirdi.


VATAN

Üç İstanbul


Bir yanda Cüppeli, diğer yanda Grup Yorum, öte yanda Eric Clapton... Kimi'kültürel çatışma' diyor, kimi Türkiye'nin zenginliği...


RADİKAL

PKK ne yapacak?


PKK'lı Murat Karayılan yeni terör dalgasının işaretlerini verdi. Batı bölgelerinde bulunan ekonomik ve askeri değeri yüksek hedeflere saldırılar düzenlenebilir.


AKŞAM

Tülay Hanım'ın Can'ını sıktı


Anayasa paketiyle ilgili olası iptal kararının 'kaale alınmamasını' isteyen Osman Can Yüksek Mahkeme'nin eski başkanı Tülay Tuğcu'yu da şaşırttı: Bu kadarını beklemiyordum.



SÖZCÜ

Molla için savaşa hazır mısın Tayyip!


İran Ortadoğu'da suları ısıtıyor. Gerilim yüksek. İran için dünyayı karşısına alan Başbakan'ın tavrı bakalım şimdi ne olacak?


HABERTÜRK

Zamanaşımı iki Uzan'ı kurtardı


833 milyon TL vergi kaçırmak iddiasıyla yargılanan işadamları Kemal ve Yavuz Uzan hakkındaki dava zamanaşımından düştü.


SABAH

Hayırsız aileye ibretlik ceza


Evlatlıkken yıllar sonra bulduğu öz anne babasından sevgi görmeyince dava açan Damla, 20 bin TL tazminat kazandı.


POSTA

Bu kadar basit mi?


Diyarbakır'da öğretmen Mehmet Demir, nikahsız olarak birlikte yaşadığı 8.5 aylık hamile Birsen İçli'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra 10 aylık oğlunu da alarak kaçtı. Bir arkadaşının evinde yakalanan öğretmen, "Sinirlendim, vurdum" dedi.


BİRGÜN

ABD'de eksen doğrultacaklar!


AKP Genel Başkanı Yardımcısı Ömer Çelik ve bazı AKP milletvekilleri ABD'ye gitti. Çelik, hükümetin dış politika perspektiflerini anlatmak için gittiklerini iddia etti.


TERCÜMAN

İran'dan savaşa davet gemisi


Gazze'ye yardım için 2 gemi hazırlayan İran ilkini yola çıkardı, 2'nci gemi de cuma günü hareket edecek. İsrail, "Gemiler Gazze'ye ulaşamayacak" dedi.


YENİ ŞAFAK

Fulya hanım derhal çekil


Baykal'ın yönlendirdiği Seyfi Oktay'la paketin iptali için görüşen AYM üyesi Fulya Kantarcıoğlu'nun 'ihsas-ı rey'de bulunduğu belirtildi.


ZAMAN

HSYK arşivleri açılsın orada neler var neler


1991-1995 yılları adli tarihin en önemli kesitidir. Bugünkü sorunların anlaşılabilmesi için o döneme ait HSYK arşivi açılmalı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler