Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, MHP’lilere ilişkin kasetlere yenileri eklenmesin ve adli makamların internetten yayımlanan görüntülere müdahale etmemesini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 09.05.2011 - 06:28
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Kasetli siyaset


MHP’lilere ilişkin kasetlere yenileri eklendi. Adli makamlar internetten yayımlanan görüntülere müdahale etmedi. CHP’li Kart, kasetlerin iktidarın bilgisi olmadan servis edilemeyeceğini belirtti. CHP’li Ersin ise yaşananların AKP’ye yaradığına dikkat çekti.


HÜRRİYET

Mısır'da Camilla yangını


Mısır'da papaz eşinden boşanmak için Müslümanlığa geçtiği öne sürülen Camilla Şehata (26) için yine kan döküldü. Aşırı dinciler önceki gece molotoflarla kilise yaktı.


MİLLİYET

Vatandaş tatmin olmadı


ÖSYM tartışmalarıyla ilgili anketten çıkan sonuç çok çarpıcı. Halkın yüzde 76'sı YGS'nin adil ve dürüst yapılmadığını düşünüyor. Yüzde 72'si de ÖSYM'ye güvenmiyor.


VATAN

ÖSYM'den gece pardon telefonu 


Adana'da 30 öğrenci YGS sonucuna itiraz etmişti. Gece 22.00'de ÖSYM'den 'Cevap kağıdınız yanlış okunmuş. Düzelttik, lütfen tekrar bakın' telefonu geldi.


RADİKAL

Röntgen siyaseti


Türkiye seçime günler kala projeleri kenara bırakıp şantaj kasetlerini konuşuyor. Peş peşe sızdırılan gizli seks çekimleri, siyaseti yeniden kirletmeye başladı.


AKŞAM

İçim yanıyor Kübra demeyin


Adı Kübra'ydı... 2.5 aylıkken hayatını kaybetti. Ölümü polis kayıtlarına 'beslenme yetersizliği' diye geçti. Kelebek ömründe tek kare fotoğrafı bile olmadı ama adı her gün miting meydanlarında anılıyor. Samsunlu Kübra bebeğin annesi her gün yıkılıyor: Yeter yavrumun adını anmayın.


SÖZCÜ

Kasetçi Recep bel altı vuruyor


Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bel altı kasetlerini kullanarak oy çalmaya çalıştığını ima etti!


HABER TÜRK

Halk, 'Ali Demir gitsin' diyor


"YGS'de sehven şifre var" deyip ortalıktan kaybolan ÖSYM Başkanı'nın kaderi halka soruldu, yüzde 68 "İstifa etsin" dedi.


SABAH

Hayat aşısı


Almanya'nın Köln kentindeki klinikte uygulanmaya başlanan kanser aşısı, tedaviden umudunu kesmiş hastaları iyileştiriyor.


POSTA

Gününü buldu!


'Anneler Günü'nde 2.5 aylık bebek hastane bahçesine terk edildi. Bebeğin yanında annesinin yazdığı sanılan şu not bulundu: "Oğlumun sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Benim gücüm yok. Beni anlayışla karşılayın. Oğluma iyi bakın. Teşekkür ederim."


BİRGÜN

Okulun adını kötüye çıkarttınız cezası


Akdeniz Kız Meslek ve Teknik Lisesi çevresinde yaşanan tacizi protesto eden öğrencilere, "Okulumuzun adını kötüye çıkarttınız" diyen yönetim, bununla da yetinmedi öğrencilere ceza yağdırdı.


YENİ ŞAFAK

Haberal CHP'nin başına geçecek


Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'ın gözünün 'Gandi' lakaplı Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda olduğu öne sürüldü. Seçim sürecinde son dakika 'gelişmesiyle' CHP üyesi ve vekil adayı yapılan Haberal'ın, seçimden sonra da Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine genel başkanlık için öne çıkarılması bekleniyor.


ZAMAN

Sivil toplum olmadan fakir ülkeler kalkınamaz


Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon, yoksulluğun azalması için zengin ülkeleri verdikleri sözü tutmaya davet ederken, sivil toplum kuruluşlarını övdü.    


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler