Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi, Türkiye'deki çocuk gelin sorununu bugünkü manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 16.08.2011 - 06:34
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Köle pazarı gibi


Küçük yaştaki kızlar seçilmeleri için sıraya diziliyor, tanımadıkları kişilerle para karşılığı evlendiriliyor
 

HÜRRİYET

Kafes de kapandı


Mısır'da mahkemenin kafeste yargıladığı devrik lider Hüsnü Mübarek'in duruşmasında hâkim, iki celsedir yapılan canlı yayının artık yasaklandığını açıkladı.
 

MİLLİYET

14.30'dan sonra eylem yapmayın


Roj TV davasında ortaya çıkan bir iç yazıya göre, kanal yönetimi saat 14.30'dan sonra yapılan PKK eylemlerine yeterince yer veremediğini 'ilgililere' iletmiş.
 

VATAN

Genel Müdüre Balyoz darbesi


2000 yılında özel sektörden HAVELSAN'a geçen savunma sanayiinin önde gelen ismi Faruk Yarman, Balyoz Planı çerçevesinde "darbeye teşebbüs" iddiasıyla tutuklandı.
 

RADİKAL

Şike kararı savunmaya takıldı


Futbol Federasyonu, Borsanın 'önceden satın aldığı' formüle sarıldı.
 

AKŞAM

İstifadan bir gün önce


Kızılay Başkanı Tekin Küçükali Somali kampanyasının tam ortasında beklenmedik şekilde istifa etti. 'Sağlığım elvermiyor' dedi ama arka planda birçok senaryo konuşuluyor.
 

SÖZCÜ

Bayrama kadar ölme Memedim!


PKK, hergün askerlerimizi şehit ediyor. Başbakan ise " Ramazan'da kan dökülmez" deyip müdahale etmiyor.
 

HABERTÜRK

Valilere emir yetkisi


Başbakan, "ramazan diye sabrediyoruz, artık bıçak kemiğe dayandı" uyarısının ardından, terörle daha farklı mücadelenin düğmesine bastı.

 

SABAH

Türkiye, Esad'ı defterden sildi


Lazkiye saldırısı bardağı taşırdı. Ankara, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın meşruiyetini tartışmaya açmaya hazırlanıyor.
 

POSTA

Önümüzdeki maçlara bakacağız


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı( TFF) Mehmet Ali Aydınlar, Etik Kurul'un şike soruşturması ile ilgili savcılığın verdiği belge ve delilleri yetersiz bulduğunu açıkladı. Mehmet Ali Aydınlar, "Gizli olduğu için delilleri suçlanan kişilere gösteremiyoruz. Belge ve delilleri görmeden nasıl savunma hazırlayacaklar? Bir de talebimize rağmen ek ifadeler ve belgeler savcılıkça bize verilmedi. Şu an bir hüküm verilmesi adil olmazdı" dedi.
 

BİRGÜN

Haydi cemaat savaşa


BDP'li Hasip Kaplan, Başbakan Erdoğan'ın önceki günkü 'savaş ilanı'na "İmam bunu yaparsa cemaat şaşar" diye yanıt verdi. Bu arada AKP'nin yeni savaş konsepti yeni MGK'de netleşecek.
 

YENİ ŞAFAK

Hakim çözecek


Türkiye Futbol Federasyonu, şike soruşturmasıyla ilgili Türkiye'nin günlerdir merakla beklediği açıklamayı yaptı. TFF, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu kulüpler ile 52 şüpheliye kesilecek cezaya iddianame kabul edildikten sonra karar verecek.
 

ZAMAN

Federasyon topu yargıya attı


Etik kurulunun 21 günden bu yana incelediği belgeler de Futbol Federasyonu'nun bir karar alması için yeterli olmadı. Federasyon Başkanı Aydınlar, adil bir karar verecek delillere sahip olmadıklarını belirterek, iddianameyi bekleyeceklerini söyledi. Şike soruşturması kapsamında 17'si tutuklu olmak üzere 52 kişinin disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler