Gazetelerde Bugün

Hükümetin hazırlığında olduğu yeni düzenlemeye göre yargının vazgeçilmez üç ayağından biri olan avukatlar duruşmada olmasa da sanık hakkında karar verilebilecek. Haber Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde.

Yayınlanma: 22.04.2012 - 06:34
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Türkiye bunu da gördü

Hükümet savunmayı dışlayan ‘avukatsız yargılama’ için düğmeye basmaya hazırlanıyor


HÜRRİYET

Köstebeği böcek buldu


İstanbul'da fuhuş yapılan masaj salonlarının sahibinin çantasına yerleştirilen "böcek" adı verilen dinleme alleti fuhuş çetesinden rüşvet alan polis ve zabıtaları eve verdi.


MİLLİYET

Cadı avı olmasın


Erdoğan'dan 287 Şubat soruşturması için çarpıcı yorum


VATAN

Şimdi de Maliki


Irak Başbakanı gerilimi tırmandırıyor. 'Türkiye düşman haline geliyor'dediği gün Musul'a inen bir Türk askeri kargo uçağına el koymaya kalktıkları ortaya çıktı.


RADİKAL

Bizi bu performans mahvetti

Tabipler Birliği 2.Başkanı Prof. Özdemir Aktan'a hekimlere yönelik şiddetin artmasının nedenini sorduk. O da röntgenini çekti. İşte Aktan'ın saptamaları:


AKŞAM

İstanbul'u durduralım


Kültür ve Turizm Bakanı'ndan tarihi çağrı...Ertuğrul Günay'ın, Taksim projesine, hızla açılan AVM'lere, yükselen binalara itirazı var. 'Doku bozuluyor' uyarısı yapan Günay 'Yapılaşma  dursun, bir süre oturup düşünelim' dedi.


SÖZCÜ

Deniz Feneri ortada kaldı


Savcıları yakan davaya mahkeme bulunamıyor


AYDINLIK

Emirle alkış


Erdoğan'ın Harp Akademileri'ndeki konferansının şifreleri çözüldü. Konferansı Genelkurmay Başkanı Org. Özel istedi.'Erdoğan'ı alkışlayın'emri de Özel'den.


HABER TÜRK

'Asıl sorumlular tutuklandı'


Erdoğan, 28 Şubat için Katar'da konuştu:

 

SABAH

Komşu oğlunun çeyiz vahşeti

Yakında evlenecek olan işsiz genç, mobilya alacak para bulamayınca 4 bileziği için 20 yaşındaki anneyi öldürdü.

POSTA

Aşkın gözü kör değilmiş


Birbirine aşık görme engelli Yakup ve Nurgül evlenmek istedi. Nurgül'ün ailesi karşı çıktı. Bunun üzerine Yakup Nurgül'ü Ankara'dan İstanbul'a oradan da Bayburt'a kaçırdı. Dün Bayburt'ta nikah vardı. Yakup Büyükdağ "Birbirimizi kalbimizle görüyoruz. Aşkımız büyük. Önce iş, sonra bebek" dedi.


BİRGÜN

Ortak kutlamaya hükümet gölgesi


Geçen yıl bütün işçi sendikaları konfederasyonlarının 1 Mayıs Taksim Meydanı'nda yaptıkları ortak kutlamalarını bu yıl 'siyaset' engelledi.


YENİ ŞAFAK

Cadı avı olmasın sonuna kadar gitsin


28 Şubat'ın asıl sorumlularının tutuklandığını kaydeden Başbakan Erdoğan, "Yargı, yürütme, yasama işini yaptı. Şimdi yargı nereye varacaksa oraya ulaşsın. Millet kim kimdir bunu bilsin. Soruşturmayı cadı avına çevirmek yanlış ama adalet de yerini bulmalı. İş gidebildiği yere kadar gitmeli" dedi.


ZAMAN

Darbe yargılamaları ders olmadı Fişleme hâlâ sürüyor


Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Albay Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nu yasa dışı dinleyen ekibe yönelik aramalarda önemli bilgilere ulaşıldı. Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılan aramalarda, polis, bürokrat ve işadamlarını da kapsayan 2011-2012 tarihli yeni fişleme belgelerinin bulunduğu belirtiliyor.






 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler