Gazetelerde Bugün

Sürgü'de Alevi aileye yönelik saldırının üzerinden 48 saat geçti ancak ne soruşturma açıldı ne de tek bir kişi gözaltına alındı. Haber bugünkü Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 31.07.2012 - 06:30
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Sessiz kalınmasın


Malatya’da Alevi aileye yönelik saldırı ile ilgili olarak hâlâ bir soruşturma açılmadı


HÜRRİYET

Kürt Bölgesi istemiyoruz


ABD'nin Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Philip Gordon, Kürt oluşumuyla ilgili net konuştu:
"Kürt Bölgesi istemiyoruz"


MİLLİYET

Hakimden yasaya veto


Meclis 'Tutukluluk için ayrıntılı gerekçe şart' diyerek adli kontrolü genişletti. Ancak Ergenekon hâkimleri 'İhsas-ı rey olur' diye karşı çıktı.


VATAN

"Jeste jestle karşılık verir"

Gül'ün sözcüsü Ahmet Sever'in "Cumhurbaşkanı yeniden aday olabilir, neden olmasın" sözlerine AK Parti Sözcüsü Çelik yanıt verdi: Başbakan aday olursa Gül olmaz. Bu, Başbakan'ın 2007'deki jestine karşı jest olur.

 

RADİKAL

Kırmızı çizgimiz olmaz

Türkiye, Suriye Kürtleri konusundaki tutumunu yumuşattı. Davutoğlu, "Demokratik bir parlementoda kendi kaderlerini belirlerlerse biz ' o kırmızı çizgimizdir' demeyiz" açıklamasını yaptı.

 

AKŞAM

Rumların gazına gelmeyin


AB Dönem Başkanlığı'nı kullanarak yeniden doğalgaz sondajına hazırlanan Rumlara karşı Ankara atağa geçti. İhaleye çağrılan Rusya, Çin ve Fransa ile 15 ülke uyarıldı: Dikkat, ilişkiler bozulur!


SÖZCÜ

Gül'e 'aday olma' baskısı


AKP'liler 'Jest yapma sırası onda" diyerek Gül'ün 2014'te seçime katılmamasını istiyor. Ancak Gül "yeniden aday olabilirim" sinyalleri gönderiyor...AKP gergin


AYDINLIK

5 partiden ortak tavır


Malatya Sürgü'de saldırıya uğrayan Alevi ailenin evinde bir araya gelen 5 siyasi parti temsilcisi, kışkırtmaya engel olmak için ortak karar aldı.


HABERTÜRK

Müdahale için üç şart


Bakan Davutoğlu, Suriye'ye müdahale için 3 kırmızı çizgiyi açıkladı:


SABAH

Teyze ikna oldu yeğen kurtuldu

Doğukan'a böbreğini verecek teyzesi "ramazanda günah" deyip vazgeçti. Doktorun "asıl sevap bu" sözü kilidi açtı.

 

POSTA

Kardeş gibiydiler


Cumhurbaşkanı Gül'ün tekrar adaylık sinyali vermesi ortalığı karıştırdı. Erdoğan jest bekliyor.


BİRGÜN

Madımak teşebbüsü var bir soruşturma bile yok!


Sahurda evlerinin önünde davul çalınmasını istemediği için evleri taşlanan, ahırı yakılan Alevi aileye devlet, "Malatya'dan git" dedi. Aileyi yakmaya çalışan saldırganlar hakkındaysa soruşturma açılmadı.


YENİ ŞAFAK

Cinnet hali

Halkına karşı yürüttüğü savaşta kural tanımayan ve iktidarının sonuna gelen Esed, tank namlularını camilere doğrultacak kadar pervasızlaştı. Halep'teki Azaz Camii ve İdlib'de cennetle müjdelenen sahabenin adını taşıyan Sa'd Bin Ebi Vakkas Camii, top ateşiyle harabeye çevrildi.


ZAMAN

60 kilometrelik ölüm yolu


Beşşar Esed yönetiminin, Halep başta olmak üzere birçok şehre ağır silahlarla saldırısı sürerken, binlerce insanın yollara döküldüğünü görüyoruz. Bizim bulunduğumuz İdlib'de de şiddetli patlamalar yaşanıyor. Kötü haberi mihmandarımız veriyor: "İdlib Kız Yurdu ve Mühendisler Odası yerle bir olmuş."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler