Gazetelerde Bugün

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Tunceli'de PKK'liler tarafından kaçırıldı. Haber bugünkü gazetelerin manşetlerinde.

Yayınlanma: 13.08.2012 - 06:32
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Milletvekili kaçırıldı


CHP’li Hüseyin Aygün, Tunceli’de yolu kesen terör örgütü üyeleri tarafından alıkonuldu.


HÜRRİYET

Ölüme tam gaz


İstanbul Alışveriş Bulvarı'nda iki gencin öldüğü korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Ancak mahalleli için bu kaza hiç sürpriz değildi, çünkü yol yarış pistine dönmüştü.


MİLLİYET

En büyük tutkusu sonu oldu


Havacılık tutkunu işkadını Lisa Şener kendi kullandığı uçakla İstanbul'dan Ayvalık'a giderken Marmara'ya çakıldı. Parçalanan uçakta 2 pilot yaşamını yitirdi.


VATAN

PKK vekil kaçırdı


Tunceli'de yol kesen teröristler, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün içinde olduğu aracı durdurdu. Teröristler "Gelmeyeceğim, vuruyorsanız vurun" diyerek direnen Aygün'ü zorla araçtan indirip dağa götürdü. CHP lideri Kılıçdaroğlu kurmaylarıyla acil toplandı.


RADİKAL

Dinleme boşa düştü

3. Yargı paketinde dinleme kararını kimin vereceğine dair boşluk olduğu ortaya çıktı. Özgürlük hâkimleri görevlendirilmediği için bir aydır 'yasal' olarak dinleme kararı verilmiyor.


SÖZCÜ

İftarda siyaset


Başbakan Erdoğan, partisinin 5 yıldızlı lüks otelde düzenlediği iftarda yine dini siyasete alet etti...Herkese verdi veriştirdi...Konuklar şaşırdı.


AYDINLIK

Vah şehidim


Onu kahramanlığıyla tanıdık. Foça'daki saldırıda yürekliliğiyle çok can kurtardı. Doktorları Furkan'ın beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı.


HABERTÜRK

Tüketici artık kral


Yeni Tüketici Kanunu Taslağı'nda sıkıntılara çare olacak devrim niteliğinde maddeler var.


AKŞAM

Gelmezsen kafana sıkarız


Terör örgütünden şok eylem. CHP'li Hüseyin Aygün, milletvekili seçildiği Tunceli'de yolunu kesen silahlı 2 teröriste karşı koydu. PKK'liler "Kafana sıkarız" diye tehdit etti. Teröristler Aygün'ü alıp ormanlık alanda izlerini kaybettirdi.


POSTA

Çok hızlı bitti


27 yaşındaki Adnan İper son model Porsche Cayman'ı ile dün 08.30'da İstanbul Ataşehir Bulvarı'nda kaza yaptı. Çok hızlı Porsche 15 metre havalandı bir sitenin 3 metrelik duvarını aşıp bahçeye düştü. Adnan İper ile 25 yaşındaki Onur Çilingir öldü. Adnan ile Onur bir arkadaşlarına sahura gitmişti. Sohbet sabaha kadar sürmüştü. Uyumak için evlerine dönüyorlardı. İkisi de oruçluydu.


SABAH

Havada acı kader


Babasının öldüğü haberi 'üzülmesin' diye kendisinden saklanan Lisa Şener, 12 saat sonra özel uçağıyla çıktığı uçuştan geri dönemedi.


BİRGÜN

Cinayet konusunda ağız birliği yaptılar


İran'dan mazot getirmeye çalışırken taranarak öldürülen ve sınıra gömülen 15 yaşındaki Vesim için savcılığa ifade veren 10 asker, ağız birliği yaptı. 'Hiçbir şey görmeyen' askerlerin tutuklanması istenecek.


YENİ ŞAFAK

Nadi Bey herkesi hesaba çekmiş


Evrakta tahrifat yapmak ve görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla Deniz Feneri soruşturmasından el çektirilen Savcı Nadi Türkaslan'ın 28 Şubat sürecinde de 'boş durmadığı' ortaya çıktı. Dönemin Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Nadi Bey, işadamlarını tek tek çağırıp, 'demeklere baskıyla mı yardım yaptınız' diye sorguluyordu" dedi.


ZAMAN

Bir alkol bağımlısı babanın dramı: İki çocuğum olduğunu 17 yıl sonra fark ettim


Henüz 16 yaşında iken bir tanıdığının ikramıyla başladığı alkol yüzünden yıllarının heba olduğunu anlatan Rıdvan Y., "İki çocuğum vardı ama farkında değildim." diyor. Bu hastalıktan kurtulmak isteyenlere ise "İnsan önce bağımlı olduğunu kabul etmeli. Sonra Allah'a teslim olmalı." tavsiyesinde bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler