Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet bugün manşetine 'Futbolda kara delik' başlığıyla klüplerin son beş yılda yaptığı transferleri ve bu transferler sonunda ortaya çıkan maddi kaybı taşıyor. Ayrıntılar bugünkü Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 30.12.2012 - 07:27
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Futbolda kara delik

5 yılda 266 milyon Avro zarar Astronomik rakamlarla transfer edilen ‘yıldız’ unvanlı futbolcular beklentileri karşılayamayınca çok düşük ücretlerle hatta bedelsiz şekilde takımdan gönderiliyor. Son 5 yılda 4 büyük kulüp toplam 179 futbolcuyu transfer ederken 188 oyuncuyla yollarını ayırdı. Aynı dönemde 4 kulübün toplam transfer zararı 266 milyon Avro’ya ulaştı. Forma, lisanslı ürün ve kombine kart gibi çok sayıda kalemde harcama yapan taraftarların paraları adeta yurtdışına uçtu.

 

HÜRRİYET

İlaçla hadım etme cezası


Çocuk taciz veya tecavüzlerine verilecek cezalar artırılacak, pedofoli hastası hükümlülere ''kimyasal kastrasyon-ilaçlı hadım'' uygulaması gündeme geldi.


MİLLİYET

Heyecandan uyuyamıyoruz


Gazze bombardımanında ölen kızı Yusa için Ahmet Davutoğlu ile birlikte ağlayan Basil Shawa ve eşi: "Burada gördüğümüz ilgili bizi gururlandırdı"


VATAN

En büyük asker uçan asker

Mehmetçik artık güvende... Terör bölgesindeki birliklere uçakla sevkiyat dün başladı... Proje ile yılda 250 bin asker uçakla taşınacak.

 

RADİKAL

Arınç'la konuştum diye beni taşladılar

"Arınç beni 15 dakikalığına görmek istemişti. Zulmün sonu gelmeli dedim. Arınç'la konuştum diye adeta taşlandı.

 


AKŞAM

Birbirimizi affedelim

1962 yılında Türk siyasetine giren ve 50 yıla damga vuran Süleyman Demirel, Türkiye'nin ihtiyacını bir cümlede anlattı. İşte darbelerle gidip seçimlerle gelen, 7 başbakanlığın finalini Köşk'te yapan Çocan Sülü'nün, Barajlar Kralı'nın Bir Bilen'in Cumbaba'nın tavsiyesi...

 

SÖZCÜ

2013'ten umut yok

Gergin, kavgalı ve geçim sıkıntısı dolu bir yılı bitirirken halka, yeni yıldan beklentisini sorduk. Bir dokunduk, bin ah işittik. Bakın neler dediler neler:

 

AYDINLIK

Bahçeli de kurtaramaz

Tayyip Erdoğan yeni anayasanın çıkmaza girdiğini açıklıyor. Devlet Bahçeli, Cemil Çiçek'e 'Biz sonuna kadar varız' diyor.

 

HABER TÜRK

Türkiye'yle yavaş git

ABD, Ankara-Erbil yakınlaşmasını frenlemek için harekete geçti. Gerekçe: O yakınlaşma Bağdat'ı İran'a doğru itiyor.

 

SABAH

Böyle kaynana sırtta taşınır


Selde eşini ve iki çocuğunu yitiren Murat Bütüner'i, kaynanası kendi bulduğu komşu kızıyla evlendirdi.



POSTA

İşsizlik özel çekilişi

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin 45 milyon liralık büyük ikramiyesi hayalleri süslüyor. Belit alan milyonlarca kişi nefesini tuttu, yarın geceki çekilişi bekliyor. Dün Milas'ta başka bir özel çekiliş vardı. Kurada adı çıkan sevinmedi. Çünkü adı okunan yeni yıla işsiz girecekti.



BİR GÜN

Kentsel zorbalık

Ankara'nın Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa bölgesinde yurttaşlar evlerini terk etmeye zorlanıyor. Çıkmayanların elektrik ve suyu kesiliyor.

 


YENİ ŞAFAK

Esma'nın yeri hazır

Esed ailesinin, Suriye'den çıkması durumunda nereye gidebileceğine dair her gün yeni bir senaryo ortaya atıyor. Bu sefer ki adres, Öcalan'ın da Şam'dan kaçtıktan sonra ilk durağı olan Moskova yakınlarındaki jet sosyete beldesi Barvikha. Kasaba devrik liderlerin 'cenneti' olarak biliniyor.



ZAMAN

Suriyelilerden biri de sizin kardeş aileniz olsun

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye yerleşen mülteciler için başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler