Gazetelerde Bugün

AKP tasarıda geri adım atmazsa turist bile içki bulamayacak. Haber, ''Alkol yasağında sınır tanımadılar'' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 16.05.2013 - 06:33
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

Alkol yasağında sınır tanımadılar


Yaşam tarzına müdahale İçki satış ve pazarlama kurallarını yeniden düzenleyen torba yasa bu şekliyle kabul edilirse, turizm teşvik belgesine sahip olan oteller bile içki satamayacak. Teklifte hiçbir ayrım yapılmadan, “İbadethanelerle her türlü eğitim ve öğretim faaliyetinin icra edileceği tesisler” denildiği için, 100 metre yakında bulunan tüm tesislerin ruhsatı iptal edilebilecek. AKP teklifin gözden geçirileceği sinyalini verdi.


HÜRRİYET

6 yıl sonra suç örgütü


Yargıtay 9. Ceza Dairesi, suikasttan 6 yıl sonra, Hrant Dink'i, ''Yasin Hayal'in kurup yönettiği suç örgütü öldürdü'' kararı verdi.



MİLLİYET

Çocukların işiymiş!

Mahkemenin 'yok' dediği örgütü Yargıtay buldu ancak suçu terör saymayarak derin bağlantılara ulaşma umudunu iyice azalttı



VATAN

Geri adım


Alkollü içkilerin tanıtım, satış ve tüketimine yeni yasaklar getiren yasa teklifi, Meclis Alt Komisyonu'nda yumuşadı



RADİKAL

Yorum farkı


Reyhanlı'daki patlamadan iki gün önce MİTi eylemcileri ve araç plakalarını içeren detaylı bir istihbarat verdi. Emniyet, 'dar kapsamlı' bir operasyonu tartıştı ancak 'geniş kapsamlı' bir operasyonda karar kılındı. Düğmeye basılmadan patlama gerçekleşti.



AKŞAM

Adli Tıp sınıra yerleşiyor

Cilvegözü ve Reyhanlı saldırılarından sonra acil eylem planı...Adalet Bakanı talimat verdi, Suriye sınırının kritik bölgesi Hatay'a Adli Tıp Otopsi Merkezi kuruluyor.



SÖZCÜ

Ay Yıldız'a saygı yok paçavraya saygı var


Vatandaşı Apo açılımına ikna etmek için yollara düşen akil insanların yaptıkları, vicdan sızlatıyor... Şehitlerimize ''telef oldular dediler. ''Apo'ya katil demeyin'' dediler. Türk Bayrağı'na saygı göstermediler. Dün de İstanbul'da bayrak asmadılar. Bir vatandaş tepki için yanına getirdiği bayrağı kürsüye astı...



HABERTÜRK

Yargıtay 'örgüt' dedi


Hrant Dink davasında mahkemenin ''Örgüt yok'' kararını Yargıtay bozdu.



SABAH

Sivil siyaset stajı Erbil'de


Çekilme süreci tamamlanınca, suça bulaşmamış örgüt üyeleri silahsız siyasete ilk adımı Kuzey ırak'ta atacak



POSTA

Al sana tanıtım


Tokat'a 13 ülkeden 150 fotoğrafçı davet edildi. Amaç; bu fotoğrafçıların çekeceği görüntüler ile Tokat'ın dünyada tanıtımını yapmak. Fotoğrafçılar dün ilk kez sokağa çıktı. Yanlarından kara çarşaflı bir kadın geçince hepsi büyük bir ilgiyle fotoğrafını çekti...



BİRGÜN

Acemiler göklerdedir


Türk hava Yolları Yönetimi türlü baskılarla grevi kıramadı, bu kez de uçuş güvenliğini tehlikeye attı. THY, seferler aksamasın diye uçaklarda deneyimsiz personel çalıştırdı.



YENİ ŞAFAK

Biz bu oyunu bozarız


Reyhanlı saldırısının ardından bazı grupların provokasyon girişimleri Suriyeli sığınmacıların ilçeyi terk etmesine neden olurken, bölgenin kanaat önderlerinden Hataylılara sağduyu çağrısı geldi: Bu kanlı oyunun amacına ulaşmasına izin vermeyelim.



ZAMAN

Yargıtay 'örgüt var' dedi


Hrant Dink cinayetiyle ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği ‘örgüt yok’ kararı Yargıtay’dan döndü. Örgüt suçundan verilen beraat kararını bozan 9. Ceza Dairesi, sanıkların ‘suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüt’ suçu kapsamında cezalandırılması gerektiğine hükmetti. Cinayetin, devletin birlik ve bütünlüğünü bozmadığı gerekçesiyle sanıkların kurduğu oluşumun, terör örgütü olarak değerlendirilmediği belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler