Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet'in 'Yargısız telekulak' başlıklı haberinde Yeni Şafak gazetesinde yayımlanan "Operasyon Öncesi Balbay'a Randevu' haberine yer verilirken Milliyet ise Öcalan'dan faydalanma yollarının masaya yatırıldığı üç gizli toplantıyla ilgili haberi okurlarına sunuyor.

Yayınlanma: 29.09.2009 - 06:49
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Yargısız telekulak


Yeni Şafak gazetesi “Operasyon Öncesi Balbay’a Randevu” başlıklı bir haber yayımladı. Haberde, “Dinleme kayıtlarına göre dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Saygun, 22 Temmuz seçimlerinden önce Mustafa Balbay’ı karargâhına çağırdı. Görüşme talebi olmadığı halde çağrılan Balbay, İlhan Selçuk ile Arcayürek’i arayarak bilgilendirdi” denildi.


HÜRRİYET

Sadece 8 ay yatıp çıkmış


İngiliz kadın dergisinin isyan edip Başbakan Erdoğan'a hitaben şikayet dilekçesi yayımlamasına yol açan tecavüz sanığı Hamza Keskin'in, 8 ay hapis yatıp tahliye edildiği ortaya çıktı.


MİLLİYET

Üç gizli Öcalan toplantısı


MGK, Başbakanlık, Dışişleri, MİT, Genelkurmay, Emniyet ve Jandarma'dan temsilcilerin katılımıyla oluşturulan gizli bir kurul, PKK liderinden faydalanma yollarını masaya yatırmış.


RADİKAL

Bir can böyle kurtuldu


Gönül Ulutaş 24 saat içinde karaciğer nakli olmazsa ölecekti. Organ 12 saatte bulundu. İşadamı Konukoğlu ölüme sekiz saat kala, sabaha karşı uçağını verip organı yetiştirdi.


AKŞAM

Timsah açılımı dişledi


İki hafta sonra Ermenistan maçının oynanacağı Bursa'da, ateşli taraftarın 'PKK dışarı' sloganları Diyarbakırspor'u ligden çekilme eşiğine getirdi.


POSTA

'Başbakan ile görüşmek için mektubu bekliyorum'


CHP lideri Baykal 'Demokratik Açılım' konusunda Başbakan Erdoğan ile görüşmeye ilk kez yeşil ışık yaktı. Başkal, "Başbakan bana mektup göndereceğini söylemişti. O mektubu bekliyorum. Kapıyı kapatmış değilim. Şayet mektup beklentilerimizi karşılarsa görüşürüz" dedi.


VATAN

Köprü fırçası


Erdoğan, İstanbul'a 3'üncü köprü yapılmasını istemeyenlere yüklendi: Bunlar, birinci ve ikinci köprüye de karşı çıktılar ama sonra utanmadan sıkılmadan, üzerinden seyahat ettiler.


HABER TÜRK

Polise dayağa müdür örtbası


Bismil'de nüfuzlu bir aşiret, 7 polisi hastanelik etti. Emniyet Müdürü dayakçılara kahve ısmarladı, dosyayı örtbasa çalıştı.


BİR GÜN

Dünyada rüzgar soldan yana esiyor


Sol partiler dünyanın birçok ülkesinde başarıdan başarıya koşuyor. Sol partiler peş peşe zaferler kazanırken, sosyal demokrasi geriliyor. Sağ muhafazakarlık ise yükselişte.


SABAH

Karantina rezaleti


Şişli Etfal Hastanesi Onkoloji Kliniği'nde önlem alınmadığı için yayılan ölümcül bakteri lösemili çocukları vurdu.


TERCÜMAN

Avukat, doktor eczacı yandı


Maliye Bakanlığı, 1 Ekim'den itibaren Türkiye'deki bütün avukat doktor ve eczacıları vergi kaçırdıkları iddiasıyla incelemeye alacak.


YENİ ŞAFAK

Bamya tarifesi çeteyi bıktırdı


Çürük çetesinin kilit ismi Askeri Savcı Albay Üçok'un parasız adım atmadığı ortaya çıktı. Çete üyelerinin telefonda 'Bamya parasız babasını tanımaz' dediği tespit edildi.


ZAMAN

İşe yeni girenlerin sigorta primini 1 yıl devlet ödeyecek

İstihdamı artıracak önemli bir teşvik daha yürürlüğe girdi. Yeni işe girenlerin sigortası İşsizlik Fonu'ndan karşılanacak. 6 aylık destek süresini Bakanlık Kurulu 1 yıla kadar uzatabilecek. Son üç ayda, yeni eleman alanlar da uygulamadan yararlanacak. İşçilerin kayıtlı çalışanlar dışında olması şart. Kaçak işçi çalıştırana, işyerini kapatıp yeni bir isimle açana teşvik yok. Uygulamayı istimar edenleri ise ceza bekliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler