Geceyarısı coşkulu karşılama

Davos Zirvesi'nde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e "İnsan öldürmeyi iyi bilirsiniz" diyerek Filistin saldırıları karşısında tepki gösteren ve toplantıyı terk eden Başbakan Erdoğan, yurda dönüşünde yurttaşlar tarafından Atatürk Havalimanı'nda karşılandı.

Yayınlanma: 30.01.2009 - 09:52
Abone Ol google-news

Dünya Ekonomik Forumu kapsamındaki ''Gazze: Ortadoğu'da Barış Modeli'' oturumunun ardından İsviçre'nin Zürih kentinden ''Ana'' adlı uçakla İstanbul'a hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak üzere çok sayıda partili İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti.

Devlet Konukevi önündeki boş alanı dolduran ve ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan partililer, ''Türkiye seninle gurur duyuyor'', ''Vur vur inlesin İsrail dinlesin'', ''Kahrolsun İsrail'' biçiminde sloganlar attılar.

Partililerin oluşturduğu araç konvoyu nedeniyle Atatürk Havalimanı'na gidişte büyük trafik yoğunluğu oluştu. Polis, havalimanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, konukevinin ön tarafına da barikat oluşturdu.


Metrobüs seferleri arttırıldı

Yoğun istekler üzerine Aksaray ile Atatürk Havalimanı arasında sefer yapan hafif metro seferleri 03.00'a dek uzatıldı.

İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından işletilen ve en son karşılıklı seferini 00.30'da yapan hafif metro, yurttaşların yoğun talebi nedeniyle en son seferini karşılıklı olarak iki yönde 03.00'e kadar sürdürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler