"Genel başkan olunca istifa edeceğim"

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, başlattıkları hareketin, bu yıl partileşeceğini bildirdi. Sarıgül, "Genel başkan seçilmemin ardından yasa gereği belediye başkanlığından istifa edeceğim" dedi.

Yayınlanma: 10.01.2010 - 14:24
Abone Ol google-news

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, Cevahir Kongre Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, 17 Ocak Pazar günü İzmir'de yapacakları mitingin, hem TDH için hem de Türkiye için bir dönüm noktası olacağını savundu.

İzmir mitinginin kendileri ve Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirten Sarıgül, "İzmir halkından vize almaya gidiyoruz. İzmir'de iktidarın kapısını aralayacağız ve Türkiye Değişim Hareketi'nin yol haritasını açıklayacağız" dedi.

Önümüzdeki hafta sonu İzmir Bornova Meydanı'nda düzenleyecekleri mitinge binlerce yurttaşın katılacağını vurgulayan Sarıgül şunları söyledi:
"2010 yılında ülkemizin değişimine damgamızı vurmaya hazırlanıyoruz. İzmir'in iktidarın kapısını açan bir kent olduğunu biliyoruz. İzmir'e ikinci parti olarak gidiyoruz; hedefimiz İzmir'den birinci parti olarak çıkmak. Çok yakında partileşecek olan hareketimizin yol haritasını, tüzüğünü, programını, kurucularını, kadrolarını ve ne zaman Ankara'da olacağımızı kamuoyu merak ediyor. İzmir'de tüm bu sorularla ilgili detaylı açıklamalar yapacağım ve binlerce yurttaşımızla bir araya geleceğim. Türkiye'nin batıya açılan modern yüzü olan İzmir halkından alacağımız destek, Ankara'ya olan mesafemizi daha da kısaltacak."

 

"Genel başkan olunca istifa edeceğim"

Sarıgül, bütün yurttaşları İzmir Bornova Meydanı'nda yapacakları mitinge beklediklerini kaydederek, “Genel başkan seçilmemin ardından yasa gereği belediye başkanlığından istifa edeceğim. Görevimi belediye meclisi tarafından seçilecek arkadaşıma devredeceğim” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler