General Mobile başarısını sürdürüyor
Discovery modeli ile yakından tanıdığımız Türk üretici General Mobile yeni telefonuyla da iddiasını sürdürmeye ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İşte firmanın karnesi!
2005 yılında Muzaffer Güçlü tarafından kurulan şirket ilk olarak uygun fiyatlı çift sim kartlı telefonları ile gündemimize girmiş ve tuşlu telefonları ile piyasada yer edinmeye başlamıştı. Bayanlar için özel olarak geliştirdiği telefonu ile televizyonlarda boy gösteren firma ise Discovery modeli ile büyük bir patlama yaşamıştı.
600 lira seviyesinden girdiği pazarda çok büyük başarılar yakalayan Discovery adeta firma için bir dönüm noktası oldu. Yutdışında geliştirilen uygun fiyatlı bir modeli ülkemize çeşitli özelleştirmeler yaparak getiren firmanın başarıya ulaşmasında en önemli etken telefonun uygun fiyatına rağmen sunduğu üstün teknik özellikler oldu. Zamanında hiçbir rakibinin sunamadığı teknik özellikleri sunan telefon eksiklerine ve üretim sorunlarına rağmen pek çok editör tarafından tavsiye edilmiş ve pek çok kullanıcının da tercihi olmuştu.
Google İşbirliği Yeniden Yükselişe Geçirdi
Discovery başarınından sonra kısa bir duraklama dönemine giren firma çok başarılı olmayan birkaç modeli piyasaya sürmüştü. Geçtiğimiz yıl ise Google ile yaptığı anlaşmayı açıklayan ve Android One projesine katılan firma tekrar yükselişe geçti. Uygun fiyata yüksek teknik özelliklerin sunulduğu General Mobile Android One cihazı firmanın ileride ne kadar iddialı olacağının da bir göstergesi olmuştu. Google tarafından doğrudan desteklenen telefonun yazılım güncellemeleri Google tarafından yayınlanmaya başlamış ve bu sayede hiçbir gecikme yaşanmadan son sürüm kullanılabilir olmuştu.
General Mobile Yeni Telefonunu Tanıttı
Android One cihazının ardından yeni telefonlarını piyasaya süren firma çeşitli soruları olmasına rağmen uygun fiyatlı telefonlar arasında rekabeti korumuş ve önemli satış rakamlarına erişmişti. Bugün tanıtılan yeni telefonu ile de firma Android One projesindeki yerini koruduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
BTK’dan İnternet Yasakları Hakkında Açıklama Geldi!
Video Haberler
-
Fenalaşan yolcusunu sağlık merkezine yetiştirdi
-
CHP'ye üye olan kaynak işçisi: Ayakkabı bile alamıyoruz
-
'Vallahi millet perişan'
-
'Bu müteahhitti değiştirelim biz'
-
Serap Bor cinayetinde 'azmettirme' iddiası
-
Yanında taşıdığı bankla ATM'yi parçaladı
-
'Terör örgütü alınmasına evet diyemeyiz'
-
Maltepe'de korkunç kaza: Araç bariyerlere çarptı!
-
Beylikdüzü'nde tahliye gerginliği
-
'32 milyon TL' miras kaldı ama dokunamıyor
En Çok Okunan Haberler
-
İşte ‘ilk türbanlı vali’ Yiğitbaşı’nın şirketleri
-
AKP'yi üzecek haber
-
Sayısız oy kullanımı olacak, hedef 64 vekil
-
Açıklama geldi: Maltepe Belediyesi'ne operasyon!
-
AKP’de kimler milletvekili olmamalı
-
İktidarın çökerttiği tarım politikasına kızıp...
-
'Bu müteahhidi değiştirelim biz'
-
Ünlü ekonomist 3 ihtimali gündeme getirdi
-
Özkan cephesinden Cumhuriyet'e açıklama
-
Meteoroloji'den 'pazar' günü uyarısı