Giresun'da 110 öğrenci zehirlendi
Giresun'da, 110 lise öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
Giresun Mimar Sinan ve Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğrencileri, öğlen arası bir işletmeden tavuk döner dürüm siparişi verdi. Dürümleri yiyen öğrencilerde bir süre sonra mide bulantısı şikayetleri ortaya çıktı. Rahatsızlanan öğrenciler çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hastaneye başvuran öğrenci sayısının 110'a ulaştığı belirtildi. Tedavileri yapılan öğrenciler taburcu edilmeye başlandı.
Tedavisi tamamlanan ve taburcu edilen Günersu Damcı, okulda yemekhanenin henüz faaliyete geçmediğini belirterek, "Yemeklerimizi dışarıdan sipariş veriyoruz. İki haftadır aynı yerden sipariş veriyorduk. Yemeğimizi yedik. Ama birkaç saat sonra rahatsızlanmaya başladık. Tahlillerde zehirlendiğimiz ortaya çıktı" dedi.
Asuman Damcı da kızının rahatsızlandığını ve hastanede tedavi gördüğünü belirterek "Yaşadığımız sıkıntı, stres çok fazla. Birçok arkadaşımızın çocukları hala hastanede. Olayın tekrarlanmaması için yetkililerin harekete geçmesini istiyoruz" diye konuştu.
İbrahim Damcı da olayla ilgili yetkililerin kendilerine henüz açıklama yapmadığını söyledi
Video Haberler
-
O kaymakam Hatay Vali Yardımcılığı’na atandı
-
Eşini katledip, 'paylaşım' yapan erkek tutuklandı
-
Dışişleri'nden Suriye açıklaması
-
Anmaya baskın: 20 gözaltı
-
Çayda kaybolan 16 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı
-
Benzine yine zam geliyor!
-
El yazması 'Tevrat' hırsızlığına 2 tutuklama
-
Dolar ve enflasyon beklentisinde bir ilk
-
Düğün konvoyunda drift yaptı: Harekete geçildi
-
Damat, gelini düğün günü ifşa etti
En Çok Okunan Haberler
-
Sigara ve alkol fiyatlarına dev zam beklentisi
-
Büyükbaşta indirim oranını açıkladı
-
'ÖTV' üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı
-
Altılı Masa'dan ilk adaylık açıklaması geldi
-
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında 'seçim' detayı
-
Erdoğan'a kötü haber: Fark attı!
-
'Bir soygunun çirkin hikayesi burada'
-
MHP'den 'Sokak Kedisi'ne tehditler
-
Çavuşoğlu'ndan 'Beşar Esad' sorusuna yanıt
-
Türkiye'nin konuştuğu vurgunda yeni gelişme