Hafta sonu hava nasıl

Son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara ile Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma, don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

Yayınlanma: 20.12.2013 - 11:08
Abone Ol google-news
Hava sıcaklığı ile ilgili önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Karadeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 
 
BUZLANMA VE DON İLE BİRLİKTE SİS UYARISI
 
Marmara ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, zirai don, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 
 
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI
 
Doğu bölgelerde yüksek kar örtüsü nedeniyle eğimi fazla olan dik yamaçlarda yaşanabilecek çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU
 
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
 
EGE: Az bulutlu ve açık, Güney Ege Kıyılarının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Antalya çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin küzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu yerlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 
 
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde eğimin fazla olduğu yerlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler