Hayko Bağdat canlı yayında çileden çıktı: Ne konuşuyorsunuz o zaman!

Hayko Bağdat ve İhsan Aktaş, CNN Türk'te karşı karşıya geldi. İkili arasındaki demokratikleşme tartışması programda tansiyonu yükseltti.

Yayınlanma: 08.07.2015 - 10:15
Abone Ol google-news

<video:316715>

İhsan Aktaş'ın 'Zehirli dil' sözü Hayko Bağdat'ı kızdırdı - VİDEO
CNN Türk'te GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş'ın sözleri Hayko Bağdat'ı çileden çıkardı. Taraf yazarı Bağdat, Aktaş'ın kendisine yönelik sözlerinin kasıt taşıdığını iddia ederken ikili arasındaki tartışmayı araya giren Şirin Payzın sonlandırdı.

Hayko Bağdat, İhsan Aktaş'ın başta Uludere'de yaşanan ve 35 kişinin ölümüyle ilgili olaylarla ilgili sözlerine tepki gösterdi. CNN Türk'te Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu "Ne Oluyor?" adlı programda konuşan Bağdat, Uludere'yi Kobani'yi gündeme getirdiğinde Aktaş tarafından PYD sözcüsü ilan edildiğini iddia etti.

"NE KONUŞUYORSUNUZ O ZAMAN?" 

Türkiye'nin büyüdüğünü, geliştiğini ve artık iç meselelerden daha çok küresel konuları tartışır hale geldiğini söyleyen Aktaş, buna rağmen bazı entelektüellerin hala Türkiye'nin laiklik gibi iç meseleleri tartıştığını iddia etti. Aktaş'ın Şirin Payzın'ın ülkede ölen insanlar var itirazına her ülkede ölen insanlar var sözleriyle cevap vermesi ise Hayko Bağdat'ı çileden çıkardı. İŞTE O TARTIŞMA;

Hayko Bağdat: Ne konuşuyorsunuz o zaman! - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler