'Hocam artık Türkiye’ye dönün lütfen'

Mehmet Ali Şahin, Fethulla Gülen'e çağrıda bulunarak 'Hocam artık Türkiye’ye dönün lütfen' dedi.

Yayınlanma: 29.12.2013 - 16:22
Abone Ol google-news

AKP Karabük İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan Mehmet Ali Şahin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir ay önce Fethullah Gülen hocaefendi ile telefonla görüştüğünü açıklayan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'HOCAM ARTIK TÜRKİYE'YE DÖNÜN'

"Hastaydı geçmiş olsun diledim. Kendisini severim. Bir beddua sözünden dolayı ciddi eleştiri aldı. İnsan hata yapabilir. Keşke o bedduayı söylemeseydi. Hata yapmayan günah işlemeyen sadece peygamberlerdir. İnanıyorum ki o da üzüntü duymuştur. Karabük'ten hoca efendiye çağrıda bulunmak istiyorum, Hocam artık Türkiye'ye dönün lütfen.

'MEHMET AKİF GİBİ SİZ DE DÖNÜN'

 İstiklal Marşımızın şairi 11 yıl Mısır'da kaldı ve sonra Türkiye'ye döndü. Döndüğünde bir demcinde 'Vatanıma döndüğüm için son derece mutluyum. İyi ki gelmişim. Şu vatanımın havası ciğerlerimdeki mikrobu öldürüyor" demişti. Sevgili hocam sizde dönün lütfen. Vatanın havasını teneffüs edin ve ciğerlerinizdeki mikropları öldürsün bu temiz hava. Türkiye'de sizin isminizi kullanarak fitne yayılıyor. Gelin bu vaziyet edin, sizi seviyoruz. Bizim hakkımızda ne söylerseniz söyleyin, sizi seviyoruz. Vesayetçinin üniformalı olanı ile cübbeli olanla arasında hiç fark yoktur. Vesayetçinin nutuk okuyanıyla, hoca efendinin 'Kırık Testisi'ni okuyan arasında bir fark yoktur. Ben de okuyorum. Ama bazıları herhalde tersinden okuyor. Türkiye'de başlamış olan bu fitneyi önleme konusunda hepimize ve hoca efendiye görevler düşüyor. İçimden geldiği gibi söylüyorum. Hoca efendi, artık Mehmet Akif gibi siz de dönün.

'CEMAATİ KULLANARAK TÜRKİYE'YE ZARAR VERMEK İSTİYORLAR'

Siz orada kalmaya devam ettiğiniz sürece o kadar çok fitne ortaya çıkaracaklar ki, acaba orada kendisini bırakmıyorlar mı?, Türkiye ile ilgili bir takım amaçları olanlar, onu ve cemaatini kullanarak Türkiye'ye zarar vermek mi istiyorlar diye düşüneceklerdir. Bunun önünü kesin sevgili hocam. Lütfen dönün Türkiye'ye."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler