Huawei P9 Lite’in ilk görüntüleri sızdırıldı

6 Nisan’da tanıtılması beklenen Huawei P9 Lite’nin ilk görüntüleri internete sızdırıldı. Telefon ilk kez bu kadar net bir şekilde görülüyor.

Yayınlanma: 26.03.2016 - 23:38
Abone Ol google-news

Huawei’nin yeni amiral gemisi Huawei P9’u 6 Nisan’da tanıtacağı bir süredir biliniyor. Bir süredir bilinen bir diğer detay da telefonun birden fazla versiyonla geleceği. Bu versiyonlarda biri de Huawei P9 Lite. Merakla beklenen Huawei P9 Lite’i net bir şekilde gösteren ilk fotoğraflar internete gösterildi. Bunun yanı sıra telefonun özellikleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.


Huawei P9’un bu versiyonu, adındanda anlaşılacağı gibi diğerlerinden daha düşük teknik özelliklerle geliyor. Telefon diğer versiyonların kullandığı üst düzey HiSilicon K955 işlemci seti yerine Kirin 950 işlemci seti ile gelecek. Telefonun RAM’i ise 3GB olacak. Telefonun diğer teknik özellikleri hala belirsizliğini koruyor ama telefonun diğer verisyonlar gibi bir parmak izi sensörüne sahip olacağı biliniyor. Huawei P9 Lite hakkında merak edilen tüm sorular 6 Nisan’da cevap bulacak.

Kung Fu Panda, Devam Filmini Garantiledi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler