Hülya Avşar'a tepkiler büyüyor... Kadri Gürsel: Çok acıklı... Nevşin Mengü: Cehaletin iktidarı

Star TV ekranlarında yayınlanan' Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında geçen Cuma akşamki konuğu Mehmet Aslantuğ olmuş, Avşar’ın programda kadınlara yönelik kullandığı ifadeler çok eleştirilmişti. Sosyal medyada tepkiler bitmek bilmedi.

Yayınlanma: 06.03.2018 - 15:34
Abone Ol google-news
<video:938262>

Star TV ekranlarında yayınlanan' Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında geçen Cuma akşamki konuğu Mehmet Aslantuğ olmuş,  Avşar’ın programda kadınlara yönelik kullandığı ifadeler çok eleştirilmişti. Avşar'a sosyal medyadaki tepkiler bitmek bilmedi... Cumhuriyet gazetesi yazarı Kadri Gürsel, 'çok acıklı' ifadesini kullanırken, eski CNN Türk spikeri BirGün gazetesi yazarı Nevşin Mengü, 'cehaletin iktidarı' yorumunu yaptı.

Mehmet Aslantuğ'u konuk ettiği programında konuşan Hülya Avşar “Ben erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsüncüyüm” sözleriyle tepki topladı.

Mehmet Aslantuğ'un bakışı olay oldu! Sosyal medya bu diyaloğu konuşuyor...

Kadının üretime girmediği sürece medeni bir toplum olunamayacağını anlatan Mehmet Aslantuğ ise Avşar’a “Kadın üretimde olsun ama, öyle değil mi Hülya?” diyerek karşılık verdi. Avşar ise Aslantuğ’a, “Yine özgür olsun ama erkek egemen olsun! Kadın özgür olmasın demiyorum, erkek egemen olsun” diye yanıt verdi. O anlarda Mehmet Aslantuğ'un Hülya Avşar'a bakış şekli ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte sosyal medyada ardı arkası kesilmeyen Hülya Avşar eleştirilerincden bazıları;

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler