Hurşit Güneş: Biz hayalperest değiliz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, ''Biz hayalperest değiliz. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş hiç kimse 'elim kırılsaydı da vermeseydim' demez'' dedi.

Yayınlanma: 16.05.2011 - 17:13
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini, kullanılacak her oyun çok önemli olduğunu söyledi.

Emeklilerin oy verirken içinde bulunduğu durumu iyi düşünmesi gerektiğini belirten Güneş, ''Yoksuluna bakmayan devlet, sosyal devlet değildir. Belli bir yaşı geçmiş insanlara devlet iyi bakmalı, hak ettiği yaşamı sağlamalı. Yoksulluk sınırının altında maaş alan insanlar nasıl bir yaşam sürecek?'' diye konuştu.

CHP'nin iktidara gelmesi halinde emekliler arasında maaş uçurumunun kaldırılacağını ve intibak yasasının çıkarılacağını söyleyen Güneş, ''İktidarımızda emeklilerin sorunlarını ortadan kaldıracağız ve emeklileri hak ettiği yaşama kavuşturacağız. Biz hayalperest değiliz. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş hiç kimse 'elim kırılsaydı da vermeseydim' demez. Çünkü biz haram yemedik, onlar gibi harami olmadık. Hepimiz hizmet için çalışıyoruz, bizler tüm Kocaeli'nin milletvekili olacağız'' şeklinde konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç da her 10 emekliden 8'inin borç içinde olduğunu belirterek, ''Emekliler zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor. Bu nedenle siyasi partilerden emeklilerin sorunlarına çözüm bulmasını istiyoruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler