Inter de Nuri'yi istiyor

Alman Birinci Ligi takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan Nuri Şahin'e talip olan kulüpler kervanına İtalya'nın İnter takımı da katıldı.

Yayınlanma: 13.04.2011 - 16:00
Abone Ol google-news

Sportbild dergisinde yer alan haberde, kulübü ile yaptığı sözleşmede 6 milyon avroya teklif aldığında ayrılabileceği maddesi bulunan Nuri'yi transfer etmek için İnter'in en büyük favori olduğu iddia edildi.

İnter'in sportif direktörü Marco Branca, Nuri'nin gelişimini uzun süreden beri takip ettiklerini bildirdi.

Geçen sezon İtalya Şampiyonu olan, Kupayı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanan İnter'in bu yıl büyük olasılıkla kupa alamayacağı belirtilen haberde, İnter'in yeni starlara ihtiyacı olduğu belirtildi.

Dortmund'un sportik direktörü Michael Zorc, takımı bir arada tutmak istediklerini, ancak bu konuda her zaman başarılı olamayacaklarını bildiklerini, sezonun sonuna doğru bu tartışmaları yaşamamak istediğini ifade etti.

Zorc, Nuri'nin sarı-siyahlı ekibin oyununa tempo veren oyuncu olduğunu, takımın oyununu şekillendirdiğini kaydetti.

Nuri'nin mükemmel bir sezon geçirdiği vurgulanan haberde, genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan maddenin Borussia Dortmund yöneticilerinin elini kolunu bağladığı bildirildi.

Arsenal, Manchester City ve Chelsea'nın de Nuri ile ilgilendiklerine işaret edilen haberde, Bayern Münih'te de isminin geçtiği kaydedildi.

Bild gazetesi de bugün, İspanya'nın Real Madrid takımının Nuri'ye transfer teklifi götürdüğünü yazmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler