İş Sanat cazın sevilen isimlerini ağırlamaya devam ediyor

Caz müziğin kadife sesli sanatçısı Madeleine Peyroux, The Blue Room albümü ile İş Sanat’ta

Yayınlanma: 26.11.2013 - 09:45
Abone Ol google-news

İş Sanat, Aralık ayının ilk konserinde caz müziğin 90’lı yıllarda kazandığı en iyi solistlerden biri olan Madeleine Peyroux’u ağırlıyor. The Blue Room isimli son albümünün yanı sıra en beğenilen şarkıları ile caz ve blues müziğin efsanevi şarkılarının coverları ile İş Sanat’ta olağanüstü bir geceye hazırlanıyor.
“Önemli olan tek şey, şarkıdır” diyen sanatçı genç yaşta sokak müzisyenliği yaparken Dreamland isimli ilk albümünü 1996 yılında yayınladı. O yıl Time dergisinin “yılın en heyecan verici vokali” seçtiği sanatçı,Careless Love (2004), Half The Perfect World (2006), Bare Bones (2009) ve Standing on the Rooftop (2011) albümleri ile büyük bir başarı elde etti. 2007 yılında BBC Caz Ödülleri’nde “En İyi Uluslararası Caz Sanatçısı” ödülünü alan Peyroux, Leonard Cohen ve Beatles gibi büyük sanatçı ve grupların kült şarkılarını kendine has tarzıyla yorumladı.
Country müziğin modern tınılarının temelini oluşturduğu ev yapımı tadındaki The Blue Room isimli son albümünü geçtiğimiz Mart ayında müzikseverlerle buluşturan Madeleine Peyroux, 5 Aralık Perşembe gecesini İş Sanat’ta maviye boyayacak.


MADELEINE PEYROUX
Tarih: 5 Aralık Perşembe
Saat: 20.00
Yer: İş Sanat

Bilet Fiyatları:
1.Kademe 75 TL 2.Kademe 60 TL 3.Kademe 50 TL İndirimli 40 TL Öğrenci 20 TL


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler