İstanbul Fatih'te inanılmaz eylem!

Tezgahlarındaki giysilere zabıtanın el koyduğunu iddia eden 5 seyyar satıcı, Fatih Belediyesi önünde satır ve bıçakla kendilerini yaraladı. Polis ekiplerince ikna edilerek ellerindeki kesici aletler alınan seyyar satıcılar, gözaltına alındı.

Yayınlanma: 17.07.2014 - 09:19
Abone Ol google-news

Fatih Belediyesi'nin önüne gelen seyyar satıcılar Abdülkadir Ö. ile Murat D, belediyenin giriş kapısını taş ve sopalarla kırdı. Daha sonra belediyenin karşısında bulunan metro istasyonunun iki metre yüksekliğindeki betonarme havalandırma duvarının üzerine çıkan Abdülkadir Ö. ile Murat D'ye, Yılmaz T. ve 2 seyyar satıcı daha katıldı. 


Aksaray civarında sokakta kurdukları tezgahlarındaki giysilere zabıta tarafından el konulduğunu iddia eden seyyar satıcılar, satır ve bıçakla kendilerini yaraladı.

Belediye görevlilerinin saat 17.00'den sonra Aksaray'da seyyar tezgah açılmasına izin verdiğini, kendilerinin de 18.00'den sonra satış yaptığını öne süren seyyar satıcılar, zabıta ekiplerinin kendilerini dün darbettiğini iddia ederek, bunun için eylem gerçekleştirdiklerini söyledi.

Milliyet'in haberine göre; eylemlerini yaklaşık yarım saat sürdüren seyyar satıcılar, polis ve belediye görevlileri tarafından ikna edildi. Ellerindeki kesici aletler alınan seyyar satıcılar gözaltına alınarak tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla hastaneye götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon