"İstifalar bir krizin sonu değil"

CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül, il başkanlığında çarşamba günü meydana gelen istifaların olağanüstü bir durum ya da krizin sonucu olmadığını belirtti.

Yayınlanma: 06.08.2011 - 11:02
Abone Ol google-news

Şengül, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda yaptığı basın açıklamasında, ocak ayı sonunda göreve başlarken, seçim sonrasında yönetim kuruluna ilişkin bir yenileme yapmak istediğini belirttiğini anımsattı. CHP Ankara İlçe başkanlarının da katıldığı basın toplantısında istifaların sunulmasında öncelikli amacının kendi performansının değerlendirilmesi olduğunu kaydeden Şengül, şöyle devam etti:

"Bu olağan sayılabilecek süreç işlerken bir bölümü geçtiğimiz dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan kişilerden kaynaklanan bazı suçlama ve iddialarla karşı karşıya kaldık. Bir yönetim kurulu üyesi (CHP Ankara İl Başkanı Yardımcısı Dursun Bayram) kendisinin istifa ettiğini ve yönetimin düştüğünü öne sürdü. Böyle bir istifa bize ulaşmamıştır. Bu hayal ürünüdür. Partiyi bölerek kendilerine pozisyon yaratmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz."
CHP'nin bir değişim yaşadığını, projeler üzerinde çalışıldığını ifade eden Şengül, "Eylül ayında yürürlüğe koyacağımız bir proje ile kent merkezinde Gençlik Dayanışma ve Kültür Merkezi açılacak. Özellikle üniversiteli gençleri hedefleyen merkezde, toplum kalkınması, sosyal hizmet uzanmalığı, proje geliştirme, bilişim ve benzeri konularda eğitim verilecek. Eğitimi tamamlayan gençlerimiz, semt düzeyinde kuracağımız Dayanışma Merkezleri'nde çalışmalarını sürdürecekler" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler