İsveç'te Can Dündar ve Erdem Gül'e Fikir Özgürlüğü Ödülü: Gururluyuz

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilcimiz Erdem Gül, İsveç Basın Kulübü'nün verdiği Fikir Özgürlüğü Ödülü'nü aldı. Dündar, törenin ardından "İsveç Basın Kulübü'nün,öldürülen gazeteci Anna Politkovskaya adına verdiği fikir özgürlüğü ödülünü aldık. Gururluyuz" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 17.05.2016 - 10:57
Abone Ol google-news

İsveç Basın Kulübü'nün,öldürülen gazeteci Anna Politkovskaya adına verdiği Fikir Özgürlüğü Ödülü’ne bu yıl Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilcimiz Erdem Gül layık görüldü. Dündar ve Gül'ül ödül aldığı törene İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün de katıldı.

'GURURLUYUZ'

Can Dündar, törenin ardından resmi Twitter hesabından "İsveç Basın Kulübü'nün,öldürülen gazeteci Anna Politkovskaya adına verdiği fikir özgürlüğü ödülünü aldık. Gururluyuz" açıklamasını yaptı. Erdem Gül ise havuz medyasının 'yurt dışına kaçtılar' iftirasını hatırlatarak "Firardan dönmek istiyoruz....bugün ....bugün.. Kimseye bırakmıyoruz. Hadi herkese günaydın" mesajını paylaştı.



Törende basın özgürlüğüyle ilgili soruları yanıtlayan Dışişleri Bakanı Margot Wallström, törenin ardından Can Dündar ve Erdem Gül ile bir süre sohbet etti.

HAVUZ 'KAÇTI' İFTİRASI ATTI

Yandaş gazeteler, PEN Ödülü'nü almak için İsveç'e giden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilcimiz Erdem Gül için 'Yurt dışına kaçtılar" diyerek iftira atmıştı. Dündar ve Gül bugün Türkiye'ye dönecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler