İyi kahvenin sırrı bulundu
Bilim insanları sonunda ‘iyi kahve pişirmenin’ sırrını buldu.
ABD’deki Kansas Eyalet Üniversitesi’nden 7 bilim insanı, Arabica, Robusta ve her ikisinin de karıştırıldığı kahve çekirdeklerinden yapılmış farklı ısılarda pişirilmiş kahveleri denedi. Hürriyet'te yer alan habere göre, yapılan deney sonucuna göre, 70 santigrat derecede ısıtılmış kahve en ideal tadı sağladı.
En Çok Okunan Haberler
- Yeni Ortadoğu projesi eşbaşkanı
- Rus basını yazdı: Esad ailesini Rusya'da neler bekliyor?
- Esad'a ikinci darbe
- İmamoğlu'ndan Erdoğan'a sert çıkış!
- WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta erişim sorunu!
- ‘Yumurtacı müdire’ soruşturması
- Polis müdürlerine gözaltı: 'Cevheri Güven' ayrıntısı
- Çanakkale'de korkutan deprem!
- O ülke Suriye büyükelçiliğini açıyor!
- Sette kavga çıkmıştı: Siyah Kalp dizisinde flaş ayrılık