Kadıköy'de çatışma: 4 gözaltı

Kadıköy'de bir hafta önce uyuşturucu anlaşmazlığı sonucu çıktığı iddia edilen ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmaya ilişkin 4 kişi yakalandı.

Yayınlanma: 19.03.2011 - 14:07
Abone Ol google-news

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 13 Mart'ta Bostancı Tren İstasyonu karşısındaki bir çay bahçesinde 2 grup arasında uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden silahlı çatışmada U.A'nın (20) yaralanarak hastaneye kaldırılmasına ilişkin çalışma başlattı.

Çevredeki MOBESE kameralarını incelemeye alan polis, kamera görüntülerinde uyuşturucudan sabıkası olan A.E'yi (20) tespit ederek, izlemeye aldı. A.E, bir süre sonra Maltepe'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

A.E'nin ifadesi doğrultusunda operasyonu genişleten polis, Maltepe'de 3 ayrı eve operasyon düzenledi. Operasyonda, olaya karıştıkları iddia edilen M.E. (22), U.K. (20) ve B.K. (20) da gözaltına alındı.

Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda, 45 gram kokain, 2 gram esrar, 4 adet tabanca, bu silahlara ait şarjör ve mermilerle birlikte uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan 4 kişi, Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler