Kadıköy'deki yangınla ilgili açıklama

F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin devre arasında çatıda çıkan yangınla ilgili iki kulüpten de açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 01.12.2013 - 00:02
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında nefes kesen Fenerbahçe-Beşiktaşderbisinin ardından stat çatısında çıkan yangın tartışma konusu oldu. 

İŞTE O SERT AÇIKLAMA - VİDEO

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdikten sonra stat çatısında çıkan bir yangıntaraftarlara korkulu dakikalar yaşatırke demirlere takılan meşalenin kısasüre içinde yere düşmesiyle gerginlik uzamadan son buldu.

Maç sonrasında açıklama yapan Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, bu meşaleyi atan kişinin Beşiktaşlı olduğunu ve Amasya'dan geldiğini dile getirdi.

Bu arada derbi maçta Amasya'dan gelen bir şahsın üzerinde bir takımşeylerin yakalandığını diye getiren Uslu, "Bu arkadaş Fenerbahçeli değildir. Bunu da bizim üzerimize yıkmaya çalışacaklardı. Yeter ayıp diyorum. Buayıbı nasıl hallederler bilemem. Amasya'dan gelen kişi de Fenerbahçeli olmadığını itiraf etmiştir" şeklinde konuştu. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise konu hakkında açıklama yaparken, "Birparaşütlü havai fişek olduğu söyleniyor. Amasya'dan gelmiş. Ne demem lazım, biz mi onu yolladık. Bu F.Bahçe maçında organize hareket mi var? Dün de söyledim, çok bir şey söylemek istemem" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon