Kanarya ilk maçında gülemedi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İzmir'de Sanica Boru Elazığspor'la karşılaştı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Yayınlanma: 18.08.2012 - 20:52
Abone Ol google-news

Elazığ Atatürk Stadı'ndaki bakım çalışmaları nedeniyle İzmir'de oynanan karşılaşmada Elazığspor ile Fenerbahçe karşılaştı.

Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesinde moral bulmak isteyen Fenerbahçe ile ligin yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor'un mücadelesi 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Elazığspor'un golünü 50. dakikada Herve Tum, Fenerbahçe'nin golünü ise 64. dakikada yeni transfer Dirk Kuyt kaydetti.

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Elazığspor'da Sedat Bayrak, 65. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Aziz Yıldırım tribünde

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, müsabakayı Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ile izledi. Yıldırım, 1 sezon aradan sonra Fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonundaki ilk lig maçını tribünden takip etti. Ligde en son 22 Mayıs 2011'de Sivasspor-Fenerbahçe maçını izleyen Yıldırım, stada geldiğinde Fenerbahçeli taraftarlardan yoğun destek gördü.

Taraftarlar yalnız bırakmadı

Elazığ Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Hafta içinde ilk açıklanan bilet fiyatlarında indirime gidilmesinin ardından sarı lacivertli futbolseverler açık tribünün tamamını doldurdu. Sanayi kale arkası tribününü de boş bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlar kapalı tribün ve Mersinli kale arkasında da takımlarını yalnız bırakmadı.
Az sayıdaki Elazığspor taraftarı da karşılaşmayı kapalı tribünden takip etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler