Karısını yarı çıplak yakalayıp vurdu

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 3 çocuk babası 34 yaşındaki Şenol B., iş çıkışı geldiği evinde yarı çıplak halde gördüğü eşi D.B. ile ve sevgilisi olduğu iddia edilen 41 yaşındaki H.K.’yi tabanca ile yaraladı.

Yayınlanma: 24.08.2014 - 10:08
Abone Ol google-news

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde 3 çocuk babası 34 yaşındaki Şenol B., iş çıkışı geldiği evinde yarı çıplak halde gördüğü eşi D.B. ile ve sevgilisi olduğu iddia edilen 41 yaşındaki H.K.’yi tabanca ile yaraladı. Polise teslim olan Şenol B.’nin ağabeyi Osman B., yaralı H.K.’ye müdahale eden sağlık görevlilerine, "Acele etmeyin, bırakın ölsün" diye bağırarak tepki gösterdi.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Ören Yeni Mahalle Meşelik Sokak’ta meydana geldi. Yalı Caddesi’ndeki bir restoranda çalışan Şenol B., iş çıkışı evinde döndüğünde eşi D.B.’yi sevgilisi olduğu iddia edilen H.K. ile yarı çıplak halde gördü. Şenol B., belinden çıkardığı ruhsatsız tabanca ile H.K.’nin sağ bacağına 4, sol bacağına 4, eşini ise sağ ayağından 2 kurşunla vurdu. Şenol B. daha sonra ağabeylerini arayarak, eşi ile sevgilisini vurduğunu söyledi. Gelen Şenol B.’nin ağabeyi Yusuf ile Osman B.,  polisi aradı. İhbar üzerine sevk edilen polisler, elinde silahla bekleyen Şenol B.’yi gözaltına aldı. Eve giren polis, Hüseyin K.’yi yaralı halde bulurken, D.B.’nin ise yaralı halde kaçtığını belirledi. Polis ve Şenol B.’nin yakınları yaralı halde kaçan D.B’yi evin bahçesinde ve çevresinde aramalarına rağmen bulamadı.
 
Şenol B., ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Merkezi’ne götürüldü. Zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon