Kayıp pilot Yüzbaşı Ertan'ın ailesi endişeli

Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağındaki pilotlardan Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın ailesi, arama kurtarma çalışmalarını endişeyle takip ediyor.

Yayınlanma: 23.06.2012 - 17:13
Abone Ol google-news

Baba Ali Ertan, olayı, eşinin kendisine aktardığını belirterek, ''Öldü mü kaldı mı, bize bir şey söylenmiyor. Birkaç arkadaşı geldi. Onların da haberleri yok'' diye konuştu. Anne Zennure Ertan da televizyonlarda, ''Malatya'dan kalkan uçak düşürüldü'' haberleri verilmeye başlayınca hemen oğlunu aradığını belirterek, ''Oğlum cevap vermeyince şüphelendim, çünkü böyle bir haber olunca ilk etapta beni arar, 'anne bende bir şey yok, merak etmeyin' derdi. Ama hiçbir bilgi alamayınca kötü bir şey olduğunu anladım'' diye konuştu.

Asker yetkililerden bilgi almaya çalıştığını anlatan anne Ertan, ''Oradan bana 'oğlunuzun bulunduğu uçak düşmüş ama korkmayın sağ salim kurtulmuşlar' dediler. Bunu teselli olarak söylediler galiba. İnşallah öyledir, temennimiz de o yönde'' diye konuştu.

Anne Ertan, oğluyla olaydan bir gün önce görüştüğünü belirterek, ''Gece uçuşu vardı. Gece uçuşu herhalde iptal edilmiş, ertesi güne kalmış. Başka da bir şey bilmiyorum'' ifadesini kullandı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler