Keklik yakalamak isterken öldü

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde, yayladan erzak almak için hafif ticari araçla ilçe merkezine giden ve yolda karşılaştığı keklikleri yakalamak isteyen 40 yaşındaki Fethi Akalın, el frenini çekmeden indiği aracın altında kalarak yaşamını yitirdi. Şarampole yuvarlanan araçta bulunan kardeşi Ömer Akalın da ağır yaralandı.

Yayınlanma: 08.08.2014 - 12:28
Abone Ol google-news

Yaylada göçer olarak yaşayan Beritan Aşireti mensubu Fethi Akalın ile kardeşi Ömer Akalın, iddiaya göre dün akşam saatlerinde erzak almak için ilçe merkezine inerken keklik sürüsüne rastladı. Fethi Akalın, keklik yakalamak için 23 HV 682 plakalı aracı durdurarak indi. Fethi Akalın, keklik yakalamaya çalışırken, el frenini çekmeyi unuttuğu araç hareket etti. Bunu gören Akalın, kardeşi Ömer Akalın'ın da içinde olduğu aracı durdurmak istedi. Önüne atlayarak durdurmaya çalıştığı aracın altında kalan Akalın, hayatını kaybetti. Ömer Akalın'ın içinde bulunduğu araç uçuruma yuvarlanırken, Ömer Akalın ağır yaralandı.

Ağır yaralı Ömer Akalın, cep telefonu ile haber verdiği yakınlarının yardımıyla uçurumdan çıkarılarak Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Akalın, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Olay yerine giden jandarma ekipleri Fethi Akalın'ın cesedini Karlıova Devlet Hastanesi morguna getirdi. Ölüm haberinin duyulması üzerine Akalın'ın yakınları, hastaneye akın ederek gözyaşları döktü.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon