Kılıçdaroğlu Brüksel'e gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelecek hafta sonu Brüksel'e giderek Avrupa Solu Şemsiye Partisi'nin Genel Kurulu'na katılacak.

Yayınlanma: 19.11.2011 - 13:45
Abone Ol google-news

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Brüksel'de 26 Kasım Cumartesi günü sabah erken saatlerde diğer sosyal demokrat liderlerle ikili görüşmelerde bulunacak. Daha sonra geçilecek Liderler Genel Oturumu'nda "Adil Bir Dünya" başlıklı oturuma katılacak olan Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yapacak. Oturumda Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Dünya Ticaret Örgütü Genel Direktörü, AB Komisyonu eski Ticaret Komiseri Pascal Lamy, SG Dünya Sendikalar Konfederasyonu Genel Sekreteri Slıaran Burrows, Tunus Sosyal Demokrat Partisi Başkanı Mustapha Ben Cafer, Senegal Sosyalist Partisi Başkanı, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Tanor Dieng de bulunacak. "Euro Bölgesinde Ekonomik Kriz ve Avrupa'nın Geleceği" konulu Liderler Zirvesi'nde de bulunacak olan Kemal Kılıçdaroğlu Liderler Zirvesi sonrası PES Genel Kurulu'na katılan diğer liderlerle ikili görüşmelerini sürdürecek.

Daha önce İstanbul'da incelemlerde bulunacak

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce 24 Kasım günü ise Kadıköy Belediyesi'nin, Kozyatağı Kültür Merkezi, Fikirtepe Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi, Beton Zemin Laboratuarı, Veteriner Kliniği ve Anadolu'ya Yardım Merkezi, Dumlupınar Kadın Sağlığı ve Mamografi Merkezi, Göztepe Çocuk Diş Sağlığı, Çocuk Sanat Merkezi ile Kadın Konuk Evi gibi tesislerinde incelemelerde bulunacak.Koşuyolunda CHP gönüllüleri ile bir araya gelecek ve ev ziyareti yapacak olan Kılıçdaroğlu, Öğretmenler Günü etkinliğine katılarak konuşacak. Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. 25 Kasım Günü Adalar Belediyesi'ni ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu açılışlar yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler