Köylüoğlu: İstanbul’un kılcal damarlarına ineceğim

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 26-27 Aralık tarihinde yapılacak olan İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde adaylık yarışı kızışıyor. Art arda yapılan basın toplantılarıyla adaylar hedeflerini anlatıyorlar.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 17:47
Abone Ol google-news



Bir süreden beri CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın yardımcılığını yürüten Dr. Ali Mutlu Köylüoğlu da ‘Başkan Adaylığını’ duyuranlar arasında yer aldı. Köylüoğlu eski Sivas Milletvekili ve SHP’nin en renkli bakanlarından olan Azimet Köylüoğlu’nun oğlu.

Bir basın toplantısı düzenleyen Köylüoğlu, İstanbul İl örgütü için şeffaflık talep etti. Köylüoğlu, 30’a yakın adaylar arasında ki gençlerden biri.

Türkiye için ne istiyorsak, İl Örgütü için de aynısı

Köylüoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “CHP olarak Türkiye için ne istiyorsak; CHP İstanbul İl Örgütü için de aynısını istiyorum. Yani, çoğulculuk ve katılımcılığı, insan haklarına saygıyı, özgürlük ve hukuk devleti kurallarına sahip çıkmayı, eşitlik ve adalet ilkeleri gibi sosyal demokrasinin çağdaş evrensel değerlerini her koşul ve ortamda sahiplenecek ve çalışmalarımızda da mutlak rehber olarak alacağım”.  

İl Örgütünde Şeffaflık  

Köylüoğlu, konuşmasında CHP İstanbul İl Örgütü içinde şeffaflık ve hesap verilebilirlik üzerinde durdu ve “Hukukun ve tüzüğümüzün CHP İstanbul İl Örgütü’nde mutlak egemenliğini sağlayacağım.” dedi. İstanbul’un kılcal damarlarına kadar inecek bir İl Örgütü vaat eden Köylüoğlu,  seçim kampanyası dönemlerine sıkışmamış, daha üretken, motivasyonu yüksek bir örgüt yapısı oluşturacağını belirtti. Seçimler bu hafta sonu yapılacak.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler