Kuvvetli rüzgar uyarısı

İstanbul ve İzmir'de bugün kuvvetli rüzgar bekleniyor. Bu arada, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu çevrelerinde yağış görülecek. Öte yandan, Hava sıcaklığında ülke genelinde bir değişiklik yaşanmayacak.

Yayınlanma: 08.08.2011 - 06:52
Abone Ol google-news

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu (Erzurum'un kuzey ilçeleri, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır) çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığından önemli bir değişiklik olmayacak. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz Kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esecek.

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Rüzgarın; Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu, Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (20-40 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) yurttaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler