Kuvvetli yağış uyarısı

Ankara'nın Polatlı ilçesi, Çankırı il merkeziyle doğu ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak ve lokal dolu yağışı bekleniyor.

Yayınlanma: 19.04.2011 - 09:42
Abone Ol google-news

Ankara'nın Polatlı, Ayaş, Beypazarı ve Nallıhan ilçeleri ile Çorum il merkezi, Sungurlu, Boğazkale ve Alaca ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak ve lokal dolu yağışı bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, bugün Ankara'nın Polatlı ilçesi, Çankırı il merkezi ile Kızılırmak, Yapraklı, Eldivan, Şabanözü, Korgun, Ilgaz ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve yer yer lokal dolu yağışı tahmin ediliyor.

Akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Öte yandan, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Doğu Anadolu bölgesinin güney ve doğusunda toz taşınımı beklendiği belirtilerek, hava kalitesinin düşmesi ve görüş mesafesinin azalmasına karşı vatandaşların ve ilgilerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 


 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler