Libre Office’e takviye geldi

Libre Office’e sürpriz bir takviye geldi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 17.12.2015 - 09:59
Abone Ol google-news

OwnCloud ve Collabora güçlerini birleştirdi. OwnCloud ve Collabora 2’si de Sunucu Hizmeti veren Şirket. Bu ikili bundan böyle Libre Office’e Sunucu Hizmeti verecek.
Bu haberi bugün itibariyle CODE yani “Collabora Online Development Edition” kendi İnternet Sitelerinden duyurdu. Bu Proje Kapsamında artık Libre Office’de Bulut Depolama Desteğine kavuşmuş olacak.


Bilindiği üzere Google; Belgeleri yedeklemek için Kullanıcılarına Google Drive, Microsoft ise OneDrive desteği veriyordu. Libre Office’de ise böyle bir hizmet yoktu.
Açık Kod Kaynaklı bir Programda Bulut Hizmetinin olması Kullanıcıların yüzünü güldürecek cinsten bir haber. Ayrıca Libre Office’e gelecek olan yeni güncelleştirme ile Bulut Hizmetinin özellikleri daha da artacak.
LibreOffice 5.0.5’in Şubat 2016, LibreOffice 5.0.6’nın da 29 Mayıs 2016’da, Kullanıcıların Kullanımına sunulması bekleniyor.
Tabii haberde de dediğimiz gibi Bulut Hizmetinden şimdi yararlanabilirsiniz; ama yeni Özelliklerinden yararlanmak için güncelleştirmeleri de beklemek durumundasınız.

Apple, OLED ekrana geçişte kararlı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler