Liderler İstanbul ve Ankara'da oy kullanacak

12 Haziran Pazar günü siyasi parti liderlerinin nerede oy kullanacağı belli oldu. Buna göre, Başbakan Racep Tayyip Erdoğan İstanbul'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da oy kullanacak.

Yayınlanma: 09.06.2011 - 10:31
Abone Ol google-news

12 Haziran sabahı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile Kuvvet Komutanları Çankaya İlköğretim Okulu'nda sandık başına gidecek.

Başbakan Erdoğan seçim bölgesi olan İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli başkentte oyunu kullanacak. Kılıçdaroğlu, Arjantin İlköğretim Okulu'nda, Bahçeli Tandoğan İlköğretim Okulu'nda sandık başına gidecek. DSP Lideri Masum Türker ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da Başbakan gibi oyunu İstanbul'da kullanacak. Türker, TEB Ataşehir Lisesi'nde sandık başına gidecek.

Seçim öncesinde ittifakta anlaşamayan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ile SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara'da aynı okulda Turhan Dökmeci İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak. DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek Ankara Emlak Bankası Bilkent İlköğretim Okulu'nda sandık başına gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler