Liverpool’un yıldızı 'Mo' Salah doğduğu toprakları unutmadı

Liverpool'da forma giyen Mısırlı yıldız futbolcu Mohamed Salah, ülkesini unutmadı. Mısır'da doğduğu yer olan Nagrig'e hastane ve okul yaptıran Mohamed Salah, örnek alınacak bir davranışa imza attı.

Yayınlanma: 17.04.2018 - 14:39
Abone Ol google-news

Mısır’ın son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldız olarak gösterilen Mohamed Salah, Liverpool formasıyla harikalar yaratıyor. Bu sezon çıktığı 45 maçta 40 gol atan ve 13 de asiste imza atan Mohamed Salah, tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Saha içinde kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Mohamed Salah, saha dışında da alkışlanacak hareketlere imza atıyor. Mısır’da doğduğu Nagrig köyünü unutmayan Mohamed Salah, orada kısıtlı imkanlarla yaşayan insanlara yardımı eksik etmiyor.

Şimdiye kadar doğduğu köye binlerce pound bağışta bulunan Mohamed Salah, oradaki insanların yaşam kalitelerini yükseltmek için çabalamaya devam ediyor. Son olarak Nagrig’e okul ve hastane yaptırmak için kolları sıvayan Mohamed Salah, alkışlanacak bir harekete imza atıyor. Haftalık 90 bin pound kazanan yıldız futbolcu, doğduğu torakları hiç unutmuyor. Daha önce de Nagrig’e bir ambulans ve pahalı tıbbi malzemeler bağışlayan Mohamed Salah, şimdi de hastane ve okul yaptırıyor.

Mohamed Salah’a, yaptığı bu bağışlar sonrası memleketi Nagrig’de “Mutluluk getiren” lakabı takıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler